Femeia care a vrut să se sinucidă la Unirii și a ucis altă persoană a fost arestată pentru omor

Femeia care a vrut să se sinucidă la Unirii și a ucis altă persoană a fost arestată pentru omor

Femeia de 43 de ani, care a vrut să se sinucidă, sărind de la etajul 5 al unui imobil de pe Bulevardul Unirii din Bucureşti și care a provocat moartea altei persoane peste care a a aterizat, a fost arestată preventiv pentru omor.

„Procurorii au apreciat că inculpata, care lucra în imobilul respectiv și astfel știa că zona este intens circulată de pietoni la acea oră a dimineții, a prevăzut posibilitatea de a lovi o persoană în căderea ei de la etajul V al imobilului și nu a întreprins nicio măsură pentru a evita această posibilitate, acceptând că poate cădea peste un trecător, cu consecința suprimării vieții acestuia, ceea ce s-a și întâmplat, inculpata săvârșind infracțiunea de omor cu intenție indirectă”, transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul București, citat de B365.

ADVERTISING

Amintim că incidentul tragic a avut loc pe 25 octombrie, dimineaţa, în jurul orei 08:48. O contabilă s-a aruncat peste balustrada balconului de la birourile firmei unde lucra și, înainte de impactul cu solul, a căzut peste o femeie de 59 de ani. Aceasta circula pe trotuarul de lângă imobil.

Sinucigaşa a scăpat cu leziuni minori, însă femeia pe care a aterizat a suferit multiple traumatisme și a murit la spital.

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri de la Poliţia Capitalei.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇