Un elev de 11 ani s-a aruncat de la etajul 3 al unei școli private din București

Un elev de 11 ani s-a aruncat de la etajul 3 al unei școli private din București

Un elev de 11 ani de la o şcoală privată din Bucureşti s-a aruncat pe geam de la etajul 3 al unităţii de învăţământ.

Surse din şcoală au declarat pentru ProTV că băiatul s-ar fi aruncat în gol pentru că nu mai făcea față volumului de învățătură din clasa a cincea.

„Azi, 14.12.2023, în jurul orei 13:50, prin SNUAU 112, s-a sesizat faptul că un elev al clasei a V-a B din cadrul King George International School, din Sectorul 6, s-a aruncat de la etajul 3 al unității de învățământ. Vă fi transportat la spitalul Grigore Alexandrescu. Minorul, în vârstă de 11 ani, se află în stare conștientă, la acest moment”, au transmis surse medicale pentru ProTV.

ADVERTISING

Ulterior, reprezentanţii Spitalului ”Grigore Alexandrescu” au spus că băiatul de 11 ani este conştient şi cooperant. El a suferit mai multe traumatisme la nivel toracic şi fractură de umăr, fiind supus unor investigaţii. El va rămâne internat, dar medicii spun că starea lui este stabilă şi că va primi şi consiliere psihologică şi el, şi părinţii.

"Un elev remarcabil, deosebit şi care este în şcoala noastră de 10 ani, de la grădiniţă. Este un copil de o inteligenţă remarcabilă, un copil matur, îl cunosc personal, în toată această perioadă m-a impresionat. Nu am ştiut nicio clipă că trece prin momente tensionate sau ca şi-a impus el anumite limite sau o ştachetă la care trebuia să se ridice", a declarat Otilia Badarni, fondatoarea şcolii, la Observator

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Între timp, poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi neglijenţă în serviciu. Vor să afle cum a fost posibil ca un copil să sară pe geamul şcolii, când ar fi trebuit supravegheat de cadrele didactice. 

Este al doilea eveniment de acest fel din această săptămână. Zilele trecute, o elevă de 11 ani din Iași s-a aruncat de la etajul doi al şcolii unde învăţa.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇