Al doilea polițist care s-a sinucis în Constanța, în 24 de ore UPDATE

Al doilea polițist care s-a sinucis în Constanța, în 24 de ore <span style="color:#990000;">UPDATE</span>

Un polițist în vârstă de 22 de ani s-a sinucis în comuna Cumpăna, județul Constanța. Este al doilea caz în ultimele 24 de ore, după ce un alt angajat al Ministerului de Interne s-a împușcat în Botoșani.

Inspectoratul de Poliție Judeţean Constanța a fost sesizat joi noaptea, după ora 20:30, că în comuna Cumpăna a fost găsită o persoană decedată, care prezenta o plagă împușcată la nivelul capului.

Polițiștii au stabilit identitatea victimei, respectiv un bărbat de 22 de ani, din județul Vâlcea.

Totodată, s-a constatat faptul că acesta este polițist activ al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, fiind încadrat din anul 2023.

ADVERTISING

UPDATE: Potrivit surselor Europol Constanța, poliţistul s-a împuşcat cu pistolul din dotare. Sursele citate povestesc că poliţistul de 22 de ani a venit mai devreme la muncă, a luat o citaţie pentru a avea pretext să iasă pe teren, s-a urcat în maşina de Poliţie, a mers pe un câmp şi s-a împuşcat în cap. Glonţul ar fi ieşit din portieră. Când a fost găsit, poliţiştii au constatat că portierele de la maşina de Poliţie erau blocate şi au fost nevoiţi să spargă un geam pentru a putea intra în autoturism. 

ADVERTISING

Cercetările sunt continuate, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, urmând să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Un polițist în vârstă de 47 de ani a fost găsit mort, joi, împușcat în cap, în cimitirul din comuna Vlăsinești, județul Botoșani. Acesta a fost găsit mort pe mormântul fiicei sale, decedate în urmă cu 22 de ani.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇