A murit femeia peste care a căzut contabila din București care s-ar fi aruncat de la etaj

A murit femeia peste care a căzut contabila din București care s-ar fi aruncat de la etaj

Femeia care circula pe Bulevardul Unirii, pe trotuar, când a fost lovită de contabila care s-a aruncat de la etajul cinci al clădirii de la numărul 15 a murit la Spitalul Universitar, au declarat surse oficiale pentru News.ro.

Victima avea 60 de ani şi a fost grav rănită în urma incidentului, fiind operată în cursul zilei de miercuri.

În urma decesului victimei, dosarul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri.

Femeia care a încercat să se sinucidă este în spital, dar starea sa este bună.

ADVERTISING

Femeia care a căzut de la etajul 5 dintr-o clădire de pe bd Unirii este o contabilă de 43 de ani, care ar fi încercat să se sinucidă chiar la serviciu, sărind de pe balconul firmei unde lucra. Totul s-a întâmplat miercuri dimineaţă, la 8:50, la scurt timp după ce ajunsese la birou.

Căderea şi impactul au fost înregistrate de o cameră video de supraveghere. Femeia nimereşte în cădere o trecătoare de 59 de ani, pe care o zdrobeşte de asfalt.

Contabila are doar vreo 50 de kilograme, dar a căzut 20 de metri, aşa că a picat pe femeia de jos cu o viteză foarte mare. Specialiştii citaţi de Observator spun că impactul echivalează cu un accident auto în care maşina circulă cu peste 60 km/h. ProTV transmite că forța impactului a fost echivalentă cu lovitura unui sac de o sută de kilograme.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇