Noutăți despre contabila din București care s-ar fi aruncat de la etaj și a căzut peste altă femeie: A scăpat foarte ușor

Noutăți despre contabila din București care s-ar fi aruncat de la etaj și a căzut peste altă femeie: A scăpat foarte ușor

Femeia care a căzut în gol în centrul Capitalei şi a aterizat pe o trecătoare a scăpat doar cu o mână ruptă şi câteva julituri.

În schimb, „victima” ei se zbate între viaţă şi moarte.

Femeia care a căzut de la etajul 5 dintr-o clădire de pe bd Unirii este o contabilă de 43 de ani, care ar fi încercat să se sinucidă chiar la serviciu, sărind de pe balconul firmei unde lucra. Totul s-a întâmplat de dimineaţă, la 8:50, la scurt timp după ce ajunsese la birou.

Căderea şi impactul au fost înregistrate de o cameră video de supraveghere. Femeia nimereşte în cădere o trecătoare de 59 de ani, pe care o zdrobeşte de asfalt.

ADVERTISING

Contabila are doar vreo 50 de kilograme, dar a căzut 20 de metri, aşa că a picat pe femeia de jos cu o viteză foarte mare. Specialiştii citaţi de Observator spun că impactul echivalează cu un accident auto în care maşina circulă cu peste 60 km/h. ProTV transmite că forța impactului a fost echivalentă cu lovitura unui sac de o sută de kilograme.

Femeia strivită locuieşte chiar în blocul din care s-a aruncat contabila. Acum este la Spitalul Universitar, internată la terapie intensivă, cu o fractură deschisă la picior, suspiciune de fractură la coloană şi mai multe organe rupte.

ADVERTISING

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Anchetatorii aşteaptă acordul medicilor pentru a o audia pe contabilă. Vor să afle dacă chiar a vrut să se sinucidă sau a fost un accident. Polițiștii merg pe varianta sinuciderii, în primul rând, pentru că în momentul în care s-a ridicat de pe asfalt, femeia le-ar fi spus agenților că a intenționat să se arunce de la etaj.

„S-au efectuat controale ITM și inclusiv controalele celor de la Poliție. Nu putem vorbi de un accident de muncă, la acest moment. Colegele doamnei implicate nu erau lângă ea la momentul incidentului. Aceasta, firesc, în momentul în care s-a întâmplat era bulversată. Nu ne putem baza pe declarațiile ei din momentul acela”, a declarat Andrei Adam, avocatul firmei de contabilitate, pentru ProTV.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇