O femeie s-a aruncat de la etajul 5 al unui bloc din București și a căzut peste o alta care mergea pe trotuar

O femeie s-a aruncat de la etajul 5 al unui bloc din București și a căzut peste o alta care mergea pe trotuar

O femeie s-a aruncat, miercuri dimineață, de la etajul unui bloc de pe bulevardul Unirii din Bucureşti şi a căzut peste o altă femeie care se deplasa prin zonă.

Secţia 14 Poliţie a fost sesizată că pe Bd. Unirii nr 15, de la balconul etajului 5 al unui bloc, o femeie s-ar fi aruncat.

Ea a căzut peste o altă femeie care se deplasa prin zonă. După primele investigaţii, poliţiştii au concluzionat că femeia a încercat să se sinucidă. Ea este contabila firmei care funcționează la etajul 5 al clădirii din care s-a aruncat.

ADVERTISING

„La data de 25 octombrie 2023, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 14 Poliţie au fost sesizaţi, în jurul orei 08:50, cu privire la precipitarea unei persoane, de la etajul unui imobil, situat în Sectorul 4. Deplasându-se cu operativitate la faţa locului, poliţiştii au constatat că, în cădere, persoana care s-a precipitat, o femeie în vârstă de 43 de ani, ar fi căzut peste o altă femeie, în vârstă de 60 de ani, care se deplasa pe trotuarul pietonal”, a transmis Poliţia Capitalei. 

Instituţia precizează că ambele persoane erau conştiente, într-o stare mai gravă fiind femeia de 60 de ani.

ADVERTISING

Femeia care a fost lovită în timp ce se deplasa pe trotuar a fost transportată la Spitalul Universitar din Bucureşti. Surse din cadrul unităţii medicale au precizat că a fost operată, fiind în prezent pe Secţia Chirurgie. 

Femeia care s-a aruncat a fost transportată la Spitalul Floreasca. 

Cercetările sunt continuate de către Secţia 14 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇