Darius Vâlcov a pierdut definitiv procesul cu Forumul Germanilor şi este bun de plată

Darius Vâlcov a pierdut definitiv procesul cu Forumul Germanilor şi este bun de plată

Forumul Democrat la Germanilor din România (FDGR) anunţă că a câştigat definitiv procesul cu Darius Vâlcov care a sugerat, într-o postare pe Facebook, că formaţiunea este o organizaţie nazistă.

Vâlcov trebuie să plătească FDGR 20.000 de lei.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

”FDGR a câştigat procesul cu Darius Vâlcov. Soluţia este definitivă. Recursul lui Darius Vâllcov a fost respins ca nefondat de Curtea de Apel Craiova. Acesta contestase soluţia Tribunalului Olt prin care fusese obligat la plata de daune în valoare de 20.000 RON pentru postări defăimătoare la adresa FDGR şi a minorităţii germane”, a anunţat FDGR.

La rândul său, deputatul FDGR Ovidiu Ganţ a afirmat că ”încă un reprezentant al «regimului Dragnea-Dăncilă» a primit din partea justiţiei ce a meritat, pentru calomniile proferate”.

În 2018, pe vremea când era consilier al premierului Viorica Dăncilă, Darius Vâlcov a postat pe Facebook un clip video care sugera că #rezist şi Forumul Democrat al Germanilor din România sunt organizaţii naziste.

În montaj apărea şi o fotografie cu preşedintele Iohannis, pe care îl aseamăna cu Hitler. 

Pentru postarea respectivă, Vâlcov a fost amendat şi de către Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării cu 2.000 de lei.

Citeşte articolele momentului pe SpotMedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖