Dâmboviţa: Ameninţare cu bombă la gara din Târgovişte UPDATE

Dâmboviţa: Ameninţare cu bombă la gara din Târgovişte <span style="color:#990000;font-size:100%;">UPDATE</span>

Specialişti din cadru SRI şi poliţişti din Dâmboviţa intervin, sâmbătă seară, la gara din municipiul Târgovişte, după ce un apel la centrala Poliţiei Dâmboviţa anunţa că un dispozitiv exploziv a fost amplasat în incinta gării.

Verificările sunt în desfăşurare, la ora transmiterii acestei ştiri.

UPDATE: Alarma cu bombă s-a dovedit a fi falsă, au informat polițiștii, după ce au terminat verificările."Sesizarea nu se confirmă, iar, în urma verificărilor, apelantul a fost identificat, urmând sa fie dispuse măsurile prevăzute de lege", precizează IPJ Dâmboviţa.

ADVERTISING

„La data de 1 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că în gara din municipiul Târgovişte este o bombă”, transmite IPJ Dâmboviţa. 

La faţa locului s-au deplasat reprezentanţi ai Serviciului Român de Informaţii şi poliţişti, care au izolat zona şi fac verificări. 

Reprezentanţi ai instituţiei au declarat pentru News.ro că apelul a fost primit în jurul orei 18:30, prin centrala telefonică a Poliţiei judeţene, nu prin apel la 112.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇