Cum se apără șeful Poliției Dâmbovița, acuzat că a sărit rândul la vaccinare

Cum se apără șeful Poliției Dâmbovița, acuzat că a sărit rândul la vaccinare

Șeful Poliției din Dâmbovița, Adrian Antofie, s-a vaccinat antiCOVID înainte să-i vină rândul, acuză mai mulți foști ofițeri din cadrul IPJ Dâmbovița.

Antofie era programat pentru imunizare în luna martie, abia pentru prima doză, dar el a fost deja vaccinat și cu rapelul.

”Antofie nu a ținut cont și nu i-a păsat de sutele de mii de persoane care își așteaptă rândul pentru vaccinare. Nu l-a interesat nici faptul că subordonații săi care execută serviciul în stradă, în contact direct cu cetățenii, nu s-au vaccinat până în prezent, fiind programați toți începând cu luna martie”, susțin foștii ofițeri, citați de Libertatea.

ADVERTISING

În schimb, șeful Poliției spune că nu a făcut nimic greșit, pentru că dacă nu s-ar fi vaccinat el, acele doze ar fi fost irosite.

El a explicat pentru sursa citată că o cunoaște pe șefa centrului de vaccinare unde a fost inoculat.

”Am sunat la șefa centrului, cu care mă cunosc, și am întrebat care e situația cu vaccinurile. Doamna doctor mi-a spus să mai trec pe acolo. Am trecut și, într-o zi, rămăseseră una sau două doze. Ca să nu se arunce serul, am fost vaccinat. Nu-mi mai amintesc data exactă, dar se poate verifica în sistem. Sunt transparent, recunosc că m-am vaccinat, dar nu am abuzat de nicio poziție”, a declarat Antofie pentru Libertatea.

ADVERTISING

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇