Confruntări între poliţie şi manifestanţi, în Bruxelles, din cauza confuziei privind un festival

Confruntări între poliţie şi manifestanţi, în Bruxelles, din cauza confuziei privind un festival

Confruntări între forţele de ordine şi manifestanţi au avut loc, joi după-amiază, într-un parc din oraşul belgian Bruxelles, în contextul în care autorităţile au vrut să disperseze persoane adunate ilegal la un festival.

Mii de persoane s-au adunat în Parcul Cambre din Bruxelles la festivalul "La Boum", un eveniment care normal ar fi trebuit să se desfăşoare virtual. Evenimentul a generat confuzie, astfel că mulţi oameni au crezut că se desfăşoară în mod real.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Poliţia a comunicat prin Twitter că festivalul ar fi de fapt o păcăleală de 1 aprilie şi că va interveni pentru dispersarea persoanelor adunate ilegal, dar acest lucru nu a împiedicat mii de persoane să meargă în Parcul Cambre.

Forţele de ordine au intervenit pentru dispersarea persoanelor care nu respectă măsurile antiepidemice, iar în unele zone au avut loc violenţe sporadice, informează publicaţia La Libre şi postul RTL.

Forţele de ordine au utilizat tunuri de apă pentru dispersarea participanţilor, care au aruncat cu pietre şi sticle. Unele persoane au fost rănite, iar altele au fost reţinute.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!