Cluburi din Mamaia, Costinești și Vama Veche, amendate cu peste 60.000 de lei din cauza aglomerației

Mai multe cluburi de pe litoral au fost amendate de poliţiştii constănţeni sâmbătă seară pentru că nu respectau regulile de distanţare fizică, valoarea amenzilor fiind de peste 60.000 de lei.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a transmis duminică, printr-un comunicat de presă, că peste 360 de poliţişti, jandarmi, pompieri şi reprezentanţi ai altor instituţii de control au acţionat, noaptea trecută, pentru verificarea respectării măsurilor de protecţie sanitară, în vederea prevenirii şi limitării infectarii cu virusul Covid-19, în principalele zone aglomerate din judeţul Constanţa.

ADVERTISING

Cu acest prilej, poliţiştii au identificat şase societăţi comerciale care nu au respectat măsurile de diminuare a impactului riscurilor cauzate de pandemie şi au dat opt amenzi în valoare totală de 61.000 de lei.

Mai mulți polițiști în Mamaia, după ce turiștii au ignorat regulile de distanțare și au dansat în horă (Video)

Încălcări repetate ale legislației în Mamaia

“În staţiunea Mamaia, poliţiştii au identificat trei societăţi comerciale care nu au luat măsurile necesare în vederea respectării normelor de protecţie sanitară şi nu au asigurat ca normele de distanţare fizică să fie aplicate în mod eficient, pentru a se evita, pe cât posibil, interacţiunea fizică cu şi între clienţi”

IPJ Constanţa
ADVERTISING

Este vorba despre trei cluburi care au fost amendate cu câte 5.000 de lei fiecare.

Ulterior, pentru că nu s-au conformat legislaţiei şi recomandărilor poliţiştilor, două din cele trei cluburi au mai fost sancţionate cu câte 10.000 de lei fiecare

Weekend aglomerat în Costinești și Vama Veche

De asemenea, în staţiunea Costineşti, poliţiştii au descoperit că în două cluburi nu erau respectate normele de distanţare fizică şi nu era evitată interacţiunea cu şi între clienţi.

Unul a fost amendat cu 10.000 de lei, iar celălalt cu 6.000 de lei.  

ADVERTISING

Tot din acelaşi motiv o terasă din Vama Veche a fost amendată cu 10.000 de lei.

Citește și:

Filtre în București de Sf. Maria: 200 de persoane și 150 de mașini au fost verificate de polițiști. Amenzi de 13.000 de lei (Foto)

O nuntă cu peste 100 de invitați a fost întreruptă de polițiști, la Buzău. S-au dat amenzi usturătoare (Video)

Peste 25.000 de turiști au fost în weekend la Vadu și Corbu. Amenzi usturătoare pentru cine a campat ilegal și a intrat cu mașina pe plajele protejate


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇