Mai mulți polițiști în Mamaia, după ce turiștii au ignorat regulile de distanțare și au dansat în horă (Video)

Mai mulți polițiști în Mamaia, după ce turiștii au ignorat regulile de distanțare și au dansat în horă (Video)

Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa a anunţat că, începând de duminică, va suplimenta efectivele în Mamaia. Asta după ce sâmbătă seara au apărut online imagini cu mai multe persoane care dansau hora în centrului staţiunii.

Turiștii s-au ținut de mână, încălcând astfel regulile de distanţare socială.

Poliţiştii spun că au ajuns la faţa locului la trei minute după ce au fost sesizaţi, dar nu au găsit nimic. Ei au stabilit că evenimentul a avut loc cu aproximativ o jumătate de oră înainte.

ADVERTISING

“Imaginile video au fost aduse la cunoştinţa conducerii IPJ Constanţa în jurul orei 22.30. În trei minute, un echipaj de poliţie din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia a ajuns la faţa locului, în zonă nefiind semnalată vreo problemă”, se arată în comunicatul IPJ Constanţa. 

Sursa citată precizează că incidentul a avut loc cu o jumătate de oră mai devreme. 

“Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că incidentul la care facem referire s-ar fi produs în jurul orei 22.05. Datorită muzicii live care cânta la o terasă şi a atmosferei create, în mod spontan, mai mulţi trecători - posibil turişti - au format o horă, pe care au dansat aproximativ trei minute”, a mai precizat comunicatul.

ADVERTISING

Astfel, pentru prevenirea acestui tip de incidente, conducerea IPJ Constanţa a decis suplimentarea efectivelor în staţiunea Mamaia, începând de duminică. 

Pe reţele sociale au apărut imagini sâmbătă seara care arătau mai multe persoane ce dansau hora în centrul staţiunii Mamaia, într-o zonă unde se află mai multe terase. 

0700BetaAM5 BETA NO COMMENT PETRECERE LA MAMAIA 1592707530

Despre turismul în era post Covid, cu Răzvan Pascu: Ce-ar fi dacă nu ne-am mai aglomera anul acesta în Mamaia?

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇