O nuntă cu peste 100 de invitați a fost întreruptă de polițiști, la Buzău. S-au dat amenzi usturătoare (Video)

O nuntă cu peste 100 de invitați a fost întreruptă de polițiști, la Buzău. S-au dat amenzi usturătoare (Video)

O nuntă la care participau peste 100 de persoane a fost întreruptă de poliţiştii buzoieni, în cadrul unei acţiuni de control. Evenimentul se desfăşura într-un cort din comuna Verneşti, iar după intervenţia poliţiştilor mai bine de jumătate din nuntaşi au fost evacuaţi.

Organizatorul şi firma respectivă au primit amenzi de 30.000 de lei.

Nunta se desfăşura, joi seara, într-un cort din Verneşti, judeţul Buzău.

”La momentul controlului, în interiorul incintei, se aflau 110 persoane care participau la o nuntă. Poliţiştii au adus la cunoştinţa organizatorului prevederile legale şi au pus în vederea acestuia să se conformeze normelor impuse în contextul pandemiei Covid-19.

ADVERTISING

În scurt timp deficienţele au fost remediate, însă atât organizatorul, cât şi agentul economic au primit sancţiuni în valoare de 30.000 de lei”, se arată într-un comunicat de presă transmis, vineri, de Poliţia Judeţeană Buzău.

După plecarea poliţiştilor, la evenimentul respectiv au rămas doar 50 de nuntaşi care şi-au continuat petrecerea în aer liber conform reglementărilor în vigoare.

Cum au rezolvat polițiștii o nuntă de romi care încălca regulile pandemiei

Cum au rezolvat polițiștii o nuntă de romi care încălca regulile pandemieihttps://stiridebuzau.ro/actualitate/video-nunta-la-cort-deranjata-de-politisti-jumatate-dintre-invitati-au-fost-obligati-sa-petreaca-afara-la-terasa-1408.html

Publicată de Stiri de Buzau pe Vineri, 14 august 2020

Vezi și Amenzi de 125.000 lei după o nuntă cu 80 de persoane organizată în spaţiu închis la Potcoava (Olt)

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇