Clotilde Armand a depus plângeri penale după ce a fost amenințată, filată și i s-au dezumflat roțile de la mașină

Clotilde Armand a depus plângeri penale după ce a fost amenințată, filată și i s-au dezumflat roțile de la mașină

Clotilde Armand susține că, după ce a anunțat că le va face plângeri penale celor de la Romprest, ”un întreg aparat de linșaj s-a activat” împotriva ei, dar transmite public că ea nu se dă bătută, pentru că are îndrăzneala să demonstreze că ’’nu toți sunt la fel’’.

Într-o postare pe Facebook, primarul Sectorului 1 a menționat posturile de televiziune deținute de Sebastian Ghiță și Dan Voiculescu, care ”incită la ură de dimineața până seara” împotriva ei, dezvăluind că a depus plângeri penale și pentru faptul că a fost amenințată, i s-au tăiat anvelopele mașinii și a fost filată.

ADVERTISING

”N-ar fi asta cea mai mare problemă. Sunt obișnuită să fiu hărțuită mediatic, să fiu filată de oamenii care au legături cu compania de salubrizare și trustul unui condamnat penal etc. Sigur, nu e simplu să te trezești cu anvelopele mașinii dezumflate, cu echipe de filaj în fața casei tale sau cu mesaje de amenințare (fyi: am depus plângeri pentru ce am scris mai sus).

Sunt diverse tehnici de intimidare pe care actuala mafie le pune în practică cu speranța că voi ceda. Am ales să nu vorbesc până acum despre aceste lucruri pentru că mi-am asumat să lupt până la capăt. E cel mai simplu să cedezi și să te resemnezi că ai fost înfrânt, să mergi zâmbind frumos pe la toate televiziunile mințind cetățenii cât de bun ești”, a comentat Clotilde Armand.

După ce am anunțat aseară că operatorul de salubritate și-a oprit șantajul și a început să strângă urgent gunoiul din...

Publicată de Clotilde Armand pe Duminică, 6 iunie 2021

”Nu vă lăsați manipulați. Mergem tot înainte”

Pe de altă parte, primarul spune că au fost destui cei care au sfătuit-o zilele acestea să cedeze în scandalul gunoaielor, dar nu are de gând să facă asta.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

”E plin de oameni politici și de ’’experți’’ care mi-au spus că trebuie să o las mai moale și să încetez. Să accept că sunt înfrântă și să accept șantajul. Ce să încetez, stimabililor! Să încetez să respect legea? Niciodată! Dacă o astfel de atitudine de resemnare a fost pusă în practică 30 de ani nu înseamnă că trebuie să devină o regulă.

’’Toată lumea fură, toți sunt la fel!’’ – este cea mai întâlnită expresie adresată de cetățeni clasei politice românești. Uite că eu am îndrăzneala să vă demonstrez că ’’nu toți sunt la fel’’. Că în lumea noastră mai există niște principii de la care nu abdicăm, că mai sunt câțiva oameni buni care vor să reconstruiască Sectorul 1 din temelie. Avem multe lucruri frumoase de construit și de realizat împreună. Nu vă lăsați manipulați. Mergem tot înainte. N-avem timp de pierdut”, a scris pe Facebook  Clotilde Armand.

ADVERTISING

Postarea primarului a adunat în câteva ore aproape 9 k de likes, peste 1k de shares și peste 1.6 k de comentarii, pro sau contra.

Aflați mai multe despre ”războiul gunoiului” din Sectorul 1 al Capitalei:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇