Armand acuză Romprest de șantaj, cere ridicarea licenţei și rezilierea contractului: Cu mafia nu se negociază

Armand acuză Romprest de șantaj, cere ridicarea licenţei și rezilierea contractului: Cu mafia nu se negociază

Primarul Sectorului 1 Clotilde Armand anunţă, după ce Romprest a anunţat că reia activitatea de salubrizare în sector, că Primăria va depune plângeri penale pentru infracţiunea de şantaj acţionarilor Romprest şi va cere ridicarea licenţei. De asemenea, va cere rezilierea contractului cu această companie.

”Înţeleg că operatorul de salubritate a anunţat că reîncepe să strângă gunoiul din Sector şi a recunoscut vina pentru şantajul creat în aceste zile în care nu ridicat gunoiul. Da. Iată că am avut dreptate! Legea spune foarte clar că ESTE INTERZIS să întrerupă serviciul de salubrizare şi administratorilor companiei le-a fost frică să mai continue cu şantajul. Dar lucrurile nu vor rămâne aşa. Toţi cei care şi-au permis această situaţie vor răspunde în Justiţie pentru că au pus în pericol sănătatea populaţiei din Sectorul 1”, a scris pe Facebook Clotilde Armand.

ADVERTISING

Ea anunţă că Primăria Sectorului 1 va depune plângeri penale pentru infracţiunea de şantaj acţionarilor Companiei Romprest Service S.A. şi solicită autorităţilor abilitatea să fie ridicată licenţa acestui operator.

”Pentru că România este stat de drept, nu stat mafiot”, argumentează ea.

Totodată Clotilde Armand anunţă că va solicita Consiliului Local Sector 1 şi în Justiţie rezilierea contractului ”cu acest operator şantajist”.

Cu mafia nu se negociază. Vreau să asigur toţi locuitorii Sectorului 1 că astfel de situaţii nu se vor mai repeta”, conchide primarul sectorului 1.

ADVERTISING

Aflați mai multe despre ”războiul gunoiului” din Sectorul 1 al Capitalei:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇