Autospecială SMURD implicată într-un accident, în Brăila. Până luni, orașul mai are o singură ambulanţă disponibilă

Autospecială SMURD implicată într-un accident, în Brăila. Până luni, orașul mai are o singură ambulanţă disponibilă

Poliţiştii din Brăila au stabilit, sâmbătă, că autospeciala SMURD implicată în accidentul rutier nu avea pornite semnalele luminoase şi a pătruns în intersecţie, fiind acroşată de un autoturism condus de o femeie. În urma accidentului, autospeciala a fost avariată, iar până luni în municipiul Brăila mai este disponibilă o singură ambulanţă SMURD.

”Poliţiştii brăileni au fost sesizaţi despre faptul că şoferul unei autospeciale S.M.U.R.D.  în vârstă de 45 de ani, din municipiul Brăila, în timp ce se deplasa pe str. Şcolilor către B-dul Dorobanţilor, ar fi pătruns în intersecţia cu str. Griviţa fără a avea pornite semnalele luminoase, fiind acroşat de către un autovehicul condus de o femeie in vârstă de 44 de ani, din municipiul Brăila, autospeciala S.M.U.R.D. răsturnându-se pe carosabil”, a transmis, sâmbătă seară, IPJ Brăila.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Sursa citată a precizat că doi paramedici SMURD au fost răniţi.

Este vorba despre doi bărbaţi, pasageri ai autospecialei, unul în vârstă de 39 de ani şi celălalt în vârstă de 51 de ani, victimele fiind transportate la spital.

”În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, au mai transmis poliţiştii.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Brăila, colonel Ştefan Stoian, la nivelul municipiului Brăila mai funcţionează în prezent, după accident, o singură salvare.

Luni urmează ca o ambulanţă să fie relocată în oraş din cele care îşi desfăşoară activitatea în judeţ, lucrurile urmând a intra în normal atunci când maşina avariată în accident va fi reparată.

La nivel judeţului Brăila sunt 6 autospeciale SMURD.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖