Ambasada Turciei: Mulțumim, România! Nu vom uita ajutorul

Ambasada Turciei: Mulțumim, România! Nu vom uita ajutorul

Ambasada României la București a transmis un mesaj de mulțumire României, pentru ajutorul dat în gestionarea situației catastrofei produse de cutremurele de luni.

În mesajul postat pe pagina oficială de Facebook se mulțumește României pentru sprijinul acordat.

„Mulțumim, România! Nu vom uita niciodată ajutorul vostru prețios. Dumnezeu să ocrotească echipa care este pe drum spre Turcia! Apreciem eforturile lor și le dorim mult succes!”, se arată în postare.

Echipa României de salvatori trimiși în Turcia este formată din medici și asistenți ai UPU-SMURD București, ofițeri DSU și echipe de căutare-salvare cu câini.

ADVERTISING

În același timp, Turcia le transmite celor care doresc să vină în sprijinul Autorității pentru managementul dezastrelor și situațiilor de urgență din Turcia, în intervenția de căutare și recuperare a persoanelor afectate de cutremurele de luni, că pot face acest lucru printr-o donație direct pe site-ul AFAD, accesând pagina: https://www.afad.gov.tr/depremkampanyasi2.

ADVERTISING

Ambasada Turciei transmite că, din cauza seismelor care au avut loc în sud-estul Turciei, traficul rutier este grav afectat. Informații privind starea drumurilor din Turcia pot fi accesate pe site-ul Direcţiei Generale de Autostrăzi din Turcia https://yol.kgm.gov.tr/kapaliyollar. Suplimentar, ea recomandă urmărirea contul de Twitter al Direcţiei Generale de Autostrăzi din Turcia https://twitter.com/KarayollariGM .

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇