Alertă cu bombă la o şcoală din judeţul Braşov. Elevii şi angajaţii au fost evacuaţi UPDATE

Alertă cu bombă la o şcoală din judeţul Braşov. Elevii şi angajaţii au fost evacuaţi 	 	 <span style="color:#990000;font-size:100%;">UPDATE</span>

O şcoală din Săcele, judeţul Braşov, a fost evacuată, luni, după ce s-a primit un apel care anunţa amplasarea unui dispozitiv exploziv.

”Astăzi, o unitate de învăţământ din municipiul Săcele, judeţul Braşov a primit telefonic un apel prin care se transmitea faptul că în interiorul instituţiei s-ar afla un dispozitiv exploziv. La faţa locului au fost dirijate echipaje de poliţie, jandarmi şi pirotehnisti din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale Braşov”, a transmis, luni, IPJ Braşov.

Sursa citată a precizat că au fost evacuate de urgență toate persoanele din locaţie şi din proximitate și a fost restricționat traficul în perimetrul adiacent.

ADVERTISING

UPDATE ”În urma verificărilor efectuate de către poliţiştii braşoveni s-a constatat faptul că aspectele sesizate nu se confirmă. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare, dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov în care se va propune soluţie legală la finalizarea cercetărilor”, a adăugat ulterior IPJ Braşov. 

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇