Alertă cu bombă la un mall din nordul Capitalei. Oamenii au fost evacuaţi UPDATE

Alertă cu bombă la un mall din nordul Capitalei. Oamenii au fost evacuaţi <span style="color:#990000;font-size:100%;">UPDATE</span>

Mai multe mașini ale SRI, Jandarmeriei și Poliției s-au deplasat sâmbătă, 4 iunie, la Băneasa Shopping City din Bucureşti, în urma primirii unui email anonim care conţinea o amenințare cu bomba la un mall din sectorul 1.

Clienţii şi angajaţii magazinelor au fost evacuaţi de urgenţă, iar specialiştii pirotehnicieni efectuează verificări specifice.

„Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată de către o structură a Jandarmeriei cu privire la faptul că o persoană a sesizat prezența unui dispozitiv periculos în incinta unui complex comercial din sectorul 1”, a transmis Poliția Capitalei.

ADVERTISING

La rândul lor, reprezentanţii SRI au precizat că intervenţia a avut loc în urma unui email anonim prin care a fost primită o amenințare cu bombă la un mall din sectorul 1.

UPDATE 15:48 Poliția Capitalei a transmis că, în urma verificărilor, nu a fost identificată nicio situație de pericol. Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) fusese sesizată de către o structură a Jandarmeriei cu privire la faptul că o persoană a sesizat prezenţa unui dispozitiv periculos în incinta unui complex comercial din Sectorul 1.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe



În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇