Alertă cu bombă la un mall din nordul Capitalei. Oamenii au fost evacuaţi UPDATE

Alertă cu bombă la un mall din nordul Capitalei. Oamenii au fost evacuaţi <span style="color:#990000;font-size:100%;">UPDATE</span>

Mai multe mașini ale SRI, Jandarmeriei și Poliției s-au deplasat sâmbătă, 4 iunie, la Băneasa Shopping City din Bucureşti, în urma primirii unui email anonim care conţinea o amenințare cu bomba la un mall din sectorul 1.

Clienţii şi angajaţii magazinelor au fost evacuaţi de urgenţă, iar specialiştii pirotehnicieni efectuează verificări specifice.

„Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată de către o structură a Jandarmeriei cu privire la faptul că o persoană a sesizat prezența unui dispozitiv periculos în incinta unui complex comercial din sectorul 1”, a transmis Poliția Capitalei.

ADVERTISING

La rândul lor, reprezentanţii SRI au precizat că intervenţia a avut loc în urma unui email anonim prin care a fost primită o amenințare cu bombă la un mall din sectorul 1.

UPDATE 15:48 Poliția Capitalei a transmis că, în urma verificărilor, nu a fost identificată nicio situație de pericol. Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) fusese sesizată de către o structură a Jandarmeriei cu privire la faptul că o persoană a sesizat prezenţa unui dispozitiv periculos în incinta unui complex comercial din Sectorul 1.

ADVERTISING



În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇