Alertă cu bombă la un mall din Capitală UPDATE Autorul: un băiat de 15 ani

Alertă cu bombă la un mall din Capitală <span style="color:#990000;font-size:100%;">UPDATE</span> Autorul: un băiat de 15 ani
Foto: captură video

O alertă cu bombă a fost anunțată, în jurul orei 17:00, la Mall Băneasa din nordul Bucureștiului.

Potrivit imaginilor trimise de cei care se aflau la fața locului, lumea din mall a fost evacuată spre parcare.

Acum la Mall Băneasa, se evacuează mallul

Publicată de Marian Marcu pe Vineri, 14 ianuarie 2022

„În urma unui apel la numărul de urgență 112 a fost sesizată prezența unui dispozitiv artizanal improvizat la un centru comercial din sectorul 1”, anunță SRI.

După ce toți oamenii care se aflau în mall la momentul primirii alertei cu bombă au fost evacuați, trupele speciale au verificat toate magazinele și spațiile din mall. Pirotehniștii au aplicat măsurile de intervenție standard, în colaborare cu Poliția.

ADVERTISING

„Alarma nu se confirmă!”, a anunțat SRI.

La câteva ore distanță, Poliția Capitalei a anunțat că un minor de 15 ani a fost identificat ca autor al alertei false cu bombă de la mall-ul din Băneasa.

"Urmare sesizării formulate în sistem 112, în care o persoană anunţa existenţa unui dispozitiv exploziv în incinta unui complex comercial din sectorul 1, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au identificat iniţiatorul apelului, un minor de 15 ani", precizează Poliţia Capitalei.

Conform aceleiaşi surse, minorul a fost amendat cu 2.000 de lei.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇