Accident grav pe DN 1: doi morți, cinci răniți, traficul este blocat

Accident grav pe DN 1: doi morți, cinci răniți, traficul este blocat

Un grav accident rutier a avut loc, duminică la prânz, pe Drumul Naţional 1, în judeţul Braşov. Două autoturisme s-au ciocnit frontal. În urma impactului, două persoane au murit și alte cinci – între care și doi copii – au fost rănite. Traficul rutier este blocat.

Evenimentul rutier, în care au fost implicate două autoturisme care s-au ciocnit frontal, a avut loc DN 1 Braşov – Şercaia, în afara localităţii Vlădeni, judeţul Braşov.

În urma impactului violent, au rezultat şapte victime, dintre care cinci adulţi şi doi copii.

ADVERTISING

Una dintre victime, un adult, a fost declarată decedată pe loc, alta a fost preluată de medici în stop cardio-respirator și i-au fost aplicate manevre de resuscitare. Din păcate, acestea nu au dat rezultate și medicii au declarat decesul și celei de a doua persoane.

Copiii răniţi sunt conştienţi şi au escoriaţii minore, iar trei adulţi conştienţi, cooperanţi, au suferit diferite traumatisme, a transmis ISU Braşov. Răniții vor fi transportați la spital.

La locul accidentului intervin o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare şi şase autosanitare, trei de la SMURD şi trei de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Braşov.

ADVERTISING

În urma accidentului, traficul este blocat.

Poliţia face cercetări pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor producerii impactului frontal.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇