34 de români au fost expulzaţi din Marea Britanie

34 de români au fost expulzaţi din Marea Britanie

Un număr de 34 de cetăţeni români care au fost expulzaţi din Marea Britanie au ajuns, joi, la Bucureşti cu un zbor charter.

„Precizăm că persoanele în cauză nu au fost expulzate ca urmare a unor proceduri judiciare, precum transferul de persoane condamnate, pentru a finaliza pedepsele pe teritoriul României sau extrădarea unor persoane urmărite de autorităţile române„, a arătat Poliţia Română, fără a indica motivele.

"Astăzi, 4 februarie, autorităţile din Marea Britanie au organizat un zbor charter, pentru transportul a 34 de cetăţeni români, expulzaţi din această ţară, conform legislaţiei proprii, în materia imigrării.

ADVERTISING

Pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti, persoanelor respective li se vor efectua formalităţile de intrare în ţară, de către poliţiştii de frontieră", a transmis Poliţia Română. 

Întrucât aceste persoane vin din Marea Britanie, stat aflat pe lista ţărilor/zonelor cu risc epidemiologic ridicat, reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică vor face triajul epidemiologic şi vor lua măsurile prevăzute de lege. Verificarea şi monitorizarea respectării măsurilor dispuse se va realiza de organele de control. 

ADVERTISING

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇