Secretar de stat în Ministerul Economiei, implicat într-un accident în județul Argeș (Video)

Secretar de stat în Ministerul Economiei, implicat într-un accident în județul Argeș (Video)

Cătălin Bulf, secretar de stat în Ministerul Economiei și liderul PMP Argeș, a fost implicat duminică dimineață într-un accident rutier pe DN 73, între Pitești și Câmpulung, în localitatea Stâlpeni.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș, Mădălina Epure, a declarat la Digi24 că accidentul s-ar fi produs în timpul unei depășiri regulamentare, iar Cătălin Bulf ar fi suferit doar câteva zgârieturi.

Nu la fel de norocoși au fost și cei trei oameni din al doilea autoturism, care au necesitat spitalizare.

VIDEO cu accidentul lui Cătălin Bulf! Politicianul argeșean...
ADVERTISING

„Un bărbat de 64 de ani s-ar fi angajat într-o depășire regulamentară și ar fi intrat într-o coliziune cu un autoturism condus în aceeași direcție de mers de un bărbat de 42 de ani care ar fi virat stânga fără să se asigure. În urma impactului, trei persoane au suferit vătămări corporale și au fost transportate la spital”, a precizat Mădălina Epure.

Astfel, polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă, spune purtătorul de cuvânt.

Evenimentul, la mai puțin de o lună de la accidentul lui Bode

Evenimentul vine la câteva săptămâni după ce autovehiculul în care se afla ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a fost implicat într-un accident rutier pe DN7, în zona localităţii Drăganu, tot din judeţul Argeş.

ADVERTISING

Atunci, însă, mașina în care se afla ministrul Transporturilor a fost filmată circulând pe contrasens, provocând un întreg scandal la nivel înalt.

Citește și:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇