Șoferul lui Bode a mers cu viteză pe contrasens, a tăiat linia continuă și a depășit o coloană de mașini, înainte de accident (Video)

Șoferul lui Bode a mers cu viteză pe contrasens, a tăiat linia continuă și a depășit o coloană de mașini, înainte de accident (Video)

Mașina în care se afla ministrul Transporturilor, Lucian Bode, implicată duminică într-un accident rutier pe DN7, în judeţul Argeş, a fost filmată circulând pe contrasens.

Imaginile au fost surprinse de șoferul unei motociclete și au fost postate în mediul online.

În filmare se observă cum maşina în care se afla ministrul Lucian Bode depăşeşte pe linie continuă şi circulă mult pe contrasens. La un moment dat, depășește o coloană întreagă de maşini. Autovehiculul avea sirena pornită și mergea cu viteză mare.

ADVERTISING

”Accident ministru Bode touareg cu sirene la Dumbrăvești Râmnicu Vâlcea Pitești. Când m-a depășit, am crezut că sunt 2 țigani la volan care au sirene și lumini improvizate. După ce i-am văzut cum intră în curbă fără vizibilitate am știut că o sa facă accident mai devreme sau mai târziu”, a scris șoferul care a postat imaginile.

Accident ministru Bode touareg cu sirene la Dumbravesti Ramnicul Valcea Pitesti

Ministerul Transporturilor a dat, luni, un comunicat în care anunța că Lucian Bode a fost implicat într-un accident rutier, dar nu a dat și informațiile cu privire la depășirile efectuate de autoturismul în care se afla.

ADVERTISING

„În cursul zilei de ieri, 30 august 2020, pe drumul de întoarcere de la Zalău la Bucureşti, autovehiculul în care se afla ministrul Lucian Bode a fost implicat pe DN7, în zona localităţii Drăganul din judeţul Argeş, într-un eveniment rutier.

Menţionăm că ministrul Lucian Bode nu se afla la volanul maşinii, acesta fiind pasager. În urma acestui eveniment, ministrul Lucian Bode nu a necesitat îngrijiri medicale, iar celelalte persoane implicate în evenimentul rutier nu au necesitat internare”, se arată în comunicat.

ADVERTISING

Accidentul a avut loc în aceeași zonă în care, pe 26 decembrie 2019, fostul ministru Daniel Chiţoiu a omorât două persoane, când a intrat pe contrasens, la Zamfireşti.

Fostul ministru Daniel Chițoiu a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇