Ministrul Transporturilor a fost implicat într-un accident rutier

Ministrul Transporturilor a fost implicat într-un accident rutier

Autovehiculul în care se afla ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a fost implicat duminică într-un accident rutier pe DN7, în zona localităţii Drăganu, din judeţul Argeş, informează ministerul de resort.

„În cursul zilei de ieri, 30 august 2020, pe drumul de întoarcere de la Zalău la Bucureşti, autovehiculul în care se afla ministrul Lucian Bode a fost implicat pe DN7, în zona localităţii Drăganul din judeţul Argeş, într-un eveniment rutier. Menţionăm că ministrul Lucian Bode nu se afla la volanul maşinii, acesta fiind pasager. În urma acestui eveniment ministrul Lucian Bode nu a necesitat îngrijiri medicale, iar celelalte persoane implicate în evenimentul rutier nu au necesitat internare„, precizează reprezentanţii ministerului.

ADVERTISING

Potrivit sursei citate, organele abilitate au deschis o anchetă în acest sens.

Accidentul a avut loc în aceeași zonă în care, pe 26 decembrie 2019, fostul ministru Daniel Chiţoiu a omorât două persoane, când a intrat pe contrasens, la Zamfireşti.

Fostul ministru Daniel Chițoiu a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă

Deși Bode a promis că nu vom mai avea șosele-muzeu, inaugurarea a 7 km din Autostrada Moldovei întârzie. Iată de ce și când am putea circula pe noul drum

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇