Reacția lui Iohannis după accidentul lui Bode în mașina SPP: Nu e bine să te grabești. Ministrul a fost pe banchetă

Reacția lui Iohannis după accidentul lui Bode în mașina SPP: Nu e bine să te grabești. Ministrul a fost pe banchetă

Președintele Klaus Iohannis a refuzat să spună dacă ministrul Bode este sau nu vinovat pentru accidentul făcut cu mașina SPP care îl transporta, precizând doar că nu e bine să te grăbești și că așteaptă ancheta Poliției Rutiere.

”În primul rând, e regretabil că se întamplă un accident chiar în condițiile în care în mașină se afla un demnitar. Putem trage două concluzii clare: nu e bine să te grabești când vrei să ajungi cu mașina undeva. 2 – se vede încă o dată foarte clar nevoia dezvoltarii infrastructurii, dar din toată discuția partea bună e că nu a fost nimeni grav rănit și acesta e un noroc. În rest, autoritățile vor face investigațiile de rigoare”, a spus Iohannis, miercuri, întrebat dacă ministrul Bode are vreo responsabilitate pentru accident.

ADVERTISING

Ministrul Transporturilor a fost implicat într-un accident rutier

Președintele a refuzat să compare accidentul lui Bode cu cazul Gigină și nu a vorbit deloc despre demisia ministrului.

Șoferul lui Bode a mers cu viteză pe contrasens, a tăiat linia continuă și a depășit o coloană de mașini, înainte de accident (Video)

”Cu greu pot fi comparate cele doua spețe. Ne amintim cu tristețe de incidentul de acum câțiva ani, când un polițist a murit în accident. Încă se cercetează, nu e finalizată speța. În acest ultim accident nu a fost vorba de o coloană, Lucian Bode s-a deplasat cu mașina pusă la dispoziție de SPP. Dacă în trafic s-a greșit, vom afla, sper repede, cine și de ce a greșit. Cred că e bine să se lamurească circumstanțele accidentului. Ministrul a fost pe banchetă, în spate, dar încă o dată: până nu avem datele nu e bine să speculăm”, a spus Iohannis.

ADVERTISING

Reacții politice la goana nebună a mașinii lui Bode: USR amintește de cazul Gigină și vrea lămuriri de la Poliție, PSD îi cere demisia

Reacția premierului Orban la scandalul din Poliție și goana nebună a mașinii lui Bode

V.D.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇