Prima groapă apărută pe tronsonul A7, inaugurat chiar ieri de Iohannis și Orban UPDATE Precizările CNAIR

Prima groapă apărută pe tronsonul A7, inaugurat chiar ieri de Iohannis și Orban <span style="color:#990000;font-size:100%;">UPDATE</span> Precizările CNAIR

Potrivit unor fotografii postate de o societate comercială de vulcanizare şi service din Bacău, deja a apărut prima groapă pe tronsonul A7 – varianta ocolitoare Bacău.

Asta după ce miercuri la prânz a fost inaugurată de membrii Executivului, în prezenţa preşedintelui Klaus Iohannis şi premierului Ludovic Orban.

„Ieri (miercuri - n.r.), cu 4 zile înainte de alegeri, Orban, Iohannis şi Bode au dat drumul la Varianta de Ocolire Bacău. Fără parapeţi de protecţie pe 3 km, fără dispozitive de acoperire a rosturilor de dilataţie (au turnat afalt sa dea bine la presă) şi cu alte elemente de siguranţă lipsă. Câteva ore mai târziu primele maşini îşi spărgeau jantele în găurile apărute la rosturile nefinisate. Vă aduceţi aminte de inaugararea lui Ponta din 2014? Este că nu avem nici o diferenţă?”, a scris un internaut pe un grup de Facebook numit Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR S.A.

129159827_232345018312947_1930117095823407768_n
Foto: Vulcanizare & Service Mobil Bacău

Ce autostrăzi promite să construiască fiecare partid, dacă ajunge la putere după alegerile din 6 decembrie

ADVERTISING

Cauciuc tăiat

De asemenea, reprezentanţii de la firma „Vulcanizare & Service Mobil Bacău” arată, pe pagina de Facebook, câteva poze de la intevenţii pe care le-au avut la faţa locului, pentru a-i ajuta pe şoferii care şi-au defectat maşinile din cauza gropii apărute în asfalt. Fotografiile arată şi cauciul roţii unei maşini tăiat din cauza impactului cu groapa respectivă.

UPDATE Precizările CNAIR

CNAIR precizează, referitor la aceste imagini, că deteriorările au fost determinate de o eroare de fabricație. Potrivit sursei citate, au fost făcute lucrări de remediere, iar acum se circulă în condiții de siguranță.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Referitor la imaginile apărute în spațiul public cu privire la deteriorări ale părții carosabile pe VO Bacău apărute după darea în trafic, CNAIR face următoarele precizări:

- Deteriorările apărute au fost determinate de o eroare de fabricație a unui rost de la podul de la km 3+150, partea dreaptă.

- Imediat ce a fost constatată această problemă, Antreprenorul a semnalizat zona respectivă și a executat în regim de urgență lucrările de remediere, astfel încât la această oră se circulă în condiții de siguranță pe toată lungimea VO Bacău

- Având în vedere că, până la recepția finală a lucrărilor, constructorul mai are de realizat astfel de rosturi, circulația pe acest obiectiv se desfășoară cu restricție de viteză de 90 km/h.

ADVERTISING

La evenimentul de inaugurare a variantei ocolitoare Bacău, premierul Ludovic Orban precizat că aceşti aproape 17 kilometri din viitoarea autostradă A7 au fost finalizaţi cu mai bine de un înainte de termen.

Iată aici detalii:

Citește și articolele zilei pe SpotMedia.ro:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇