Luni încep lucrările la Pasajul Doamna Ghica, anunță Radu Mihaiu

Luni încep lucrările la Pasajul Doamna Ghica, anunță Radu Mihaiu

De luni încep lucrările la Pasajul Doamna Ghica, a anunțat, vineri, Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2 al Capitalei.

Edilul susține că în luna septembrie, circulația va fi ”mult îmbunătățită”, asta chiar dacă pasajul va fi terminat abia anul viitor.

”Ieri (joi - n.red.) a fost semnată dispoziția de începere a lucrărilor pentru Pasajul Doamna Ghica. De luni începe munca Triada, pentru ape pluviale, iar de pe 12 iulie începe Trustul de Clădiri Metropolitane partea de asfaltare.

Planul este ca până în septembrie, la începerea școlii, circulația să fie mult îmbunătățită (cu bretele de circulație pe ambele sensuri). Finalizarea pasajului va fi anul viitor, așa cum am anunțat în repetate rânduri”, a scris Radu Mihaiu pe contul său de Facebook.

ADVERTISING

Context

Gabriela Firea a început pasajul Doamna Ghica în toamna anului 2019. A promis atunci – și pe tot parcursul anului următor – că până la finele lui 2020 întregul proiect va fi gata.

Abia după ce Firea a pierdut alegerile, s-a constatat că, de fapt, firma care construia pasajul (adică Trustul de Clădiri Metropolitane SA) reușise să facă doar jumătate din lucrările necesare, când a rămas fără bani.

În cele din urmă, din cauză că n-a mai primit niciun leu de la Primăria Generală (care avea conturile poprite și nu putea plăti), Trustul de Clădiri a părăsit șantierul pasajului.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Iată aici întreaga poveste - Pasajul Doamna Ghica va fi gata abia spre finalul lui 2022. Banii şi tramvaiul le dau primarilor de furcă

Citeşte articolele zilei pe SpotMedia.ro:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇