InterContinentalul din Bucureşti îşi schimbă numele şi intră în renovare

InterContinentalul din Bucureşti îşi schimbă numele şi intră în renovare

Hotelul InterContinental Bucureşti îşi schimbă numele în Grand Hotel Bucharest de la 1 ianuarie 2022.

Hotelul de cinci stele va intra în renovare, iar Compania Hotelieră InterContinental România va investi 21 milioane de euro, lucrări ce se vor încheia în 2024.

Pe perioada lucrărilor, hotelul se va închide parţial. Cele mai recente lucrări de renovare s-au făcut în anul 2008.

”Pe perioada lucrărilor de renovare hotelul nu se va închide decât parţial şi îşi va continua activitatea. Sursele de finanţare sunt surse proprii ale companiei, este posibil să accesăm şi credit bancar”, a declarat miercuri pentru News.ro Lucian Marinescu, membru în Consiliul de Administraţie al companiei.

ADVERTISING

Grand Hotel Bucharest va lua noul nume în urma ajungerii la final a contractului de management între proprietarul hotelului, Compania Hotelieră InterContinental România SA, şi IHG Hotel & Resorts, proprietarul mărcii InterContinental.

Compania Hotelieră InterContinental România fost înfiinţată în 10 decembrie 1996. Este listată pe piaţa Rasdaq a BVB şi are un capital de 83,35 milioane de lei, divizat în 833,5 milioane de acţiuni, cu o valoare nominală de 0,1 lei. În 2020, compania a raportat o cifră de afaceri de 12.781.270 lei şi are 79 de angajaţi.

ADVERTISING

Hotelul de 5 stele aflat la km 0 al Capitalei are 22 de etaje, 257 de camere şi apartamente, un Club Lounge la etajul 21, un centru de spa cu piscină interioară la etajul 22, două restaurante şi peste 1.500 de metri pătraţi de spaţii pentru conferinţe.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇