Elrond, reţeaua construită de ingineri români, şi-a listat criptomoneda eGold pe platforma internaţională eToroX

Elrond, reţeaua construită de ingineri români, şi-a listat criptomoneda eGold pe platforma internaţională eToroX

Moneda eGold (EGLD), deţinută de Elrond, o reţea blockchain construită de o echipă de ingineri români din Sibiu pentru a rula mai rapid şi mai eficient decât Bitcoin şi Ethereum, va fi listată pe platforma internaţională de exchange eToroX.

Aceasta va fi disponibilă pentru tranzacţionare începând din 23 decembrie 2020, conform Elrond.

În cei 10 ani de existență, Bitcoin a dovedit că criptomonedele sunt sigure și pot servi unui scop important în economia internetului. Elrond deschide o nouă frontieră care oferă performanță blockchain la scară de internet și o aplicație intuitivă numită Maiar, prin care ne propunem să aducem următorul miliard de oameni în spațiul blockchain”, a declarat Beniamin Mincu, director executiv şi fondator Elrond Network.

Platforma eToroX are peste 15 milioane de utilizatori și recent a fost evaluată la peste 2,5 miliarde de dolari.

„Sunt convins că tehnologia blockchain va fi utilizată într-o varietate de industrii, iar adopţia inclusiv în domenii critice este doar o chestiune de timp.

Proiectul Elrond m-a atras de la început prin tehnologia creată şi mai ales prin modalitatea în care aceasta rezolvă problemele serioase de scalabilitate.

Consider că acesta este un moment important pentru piaţa globală blockchain, în care performanţa tehnologiei creşte semnificativ prin inovaţia adusă de Elrond”, a spus Andrei Pitiş, CEO Simple Capital şi adviser al Elrond Network, citat de Ziarul Financiar.

Compania Elrond a fost fondată în 2018 de Beniamin Mincu împreună cu fratele său, Lucian Mincu, şi antreprenorul Lucian Todea.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!