Coca-Cola modifică rețeta uneia dintre cele mai populare băuturi

Coca-Cola modifică rețeta uneia dintre cele mai populare băuturi

Coca-Cola a anunțat că va schimba rețeta pentru una dintre cele mai populare băuturi ale companiei – Coca-Cola Zero Zahăr.

Firma a precizat că va modifica rețeta, pentru că vrea ca băutura să aibă un gust și mai asemănător cu Coca-Cola normală, cea cu zahăr.

De asemenea, va fi schimbată și doza. În loc de roșu și negru cum este în prezent, doza va fi complet roșie, scrie CNN.

Decizia vine în condițiile în care Coca-Cola își concentrează mare parte din resurse pe produsele sale comerciale, inclusiv Coca-Cola, Coca-Cola Zero Zahăr și Coca-Cola Dietetică, după ce a renunțat la unele mărci care nu mai făceau profit.

ADVERTISING

Compania speră că noua versiune a acestei băuturi va atrage mai mulți clienți.

CEO-ul James Quincey spunea, în aprilie, că rețeta îmbunătățită va face ca noua băutură să aibă aproape același gust ca Coca-Cola normală.

”Decizia a fost influențată de consumatori și părerile lor, dar și de dorința noastră de a ne îmbunătăți constant produsele”, a subliniat el.

Primele doze cu noua Cola Zero vor ajunge pe rafturile supermarketurilor din SUA în această lună. În septembrie, ele vor putea fi cumpărate și în Canada.

ADVERTISING

De altfel, rețeta a fost oricum schimbată, în luna aprilie. Și în România s-a putut consuma noua variantă a băuturii (foto).

ADVERTISING

A.D.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇