Cel mai mare târg de carieră din țară continuă. Tehnologia e și anul acesta campioana locurilor de muncă

adt-tehnologie

După ediția Business, cel mai mare târg de carieră din țară, Angajatori de TOP, continuă cu cea de a 2-a ediție, cu focus pe tehnologie. În perioada 1 aprilie – 11 aprilie, toți candidații interesți de industria IT&C, indiferent de nivelul de experiență, au ocazia să își găsească oportunitatea de carieră potrivită, printre joburile și programele pentru tineri oferite de companiile din domeniu.

Ediția Angajatori de TOP Tehnologie se desfășoara online, pe portalul Hipo.ro, la nivel national, cu focus pe marile orașe precum: București, Timișoara, Iași, Cluj-Napoca, Brașov,  Ploiești, Pitești sau Sibiu.

Industria tehnologiei s-a aflat în plină ascensiune în ultimii ani în România. Conform Institutului Național de Statistică, domeniul IT&C a avut o creștere economica de 2,4% în 2020 iar contribuţia acestui sector la formarea PIB a fost de 7%. Sectorul IT&C are un potential de dezvoltare foarte bun în România, în condițiile în care perioada pandemiei a precipitat nivelul de digitalizare la nivelul companiilor. 

ADVERTISING

Conform raportului Hipo.ro, sectorul IT&C se situează pe prima poziție pentru al treilea an consecutiv în topul domeniilor în care se fac cele mai multe angajări

Domeniul tehnologiei se afla de asemenea pe primul loc și în topul industriilor cu cei mai bine plătiți angajați, salariul mediu atingând cifra de 7. 750 RON. Veștile sunt bune și pentru junorii care doresc să își clădească o carieră în domeniul IT. Raportul Hipo.ro arată că specializările cu cu cele mai multe oferte pentru studenți, absolvenți sau candidati entry-level sunt informatica și cibernetica.

Anul 2021 vine cu un număr semnificativ de companii care recrutează în domeniul IT&C. Echipa Angajatori de TOP Tehnologie a pregătit mai jos o selectie de angajatori activi din această industrie, pe care candidații ar trebui să-i urmărească mai atent dacă sunt în căutarea unui nou job: 

ADVERTISING

Cognizant Softvision, Continental, Bosch Service Solutions, WEBHELP România, The Estée Lauder Companies, Veeam Software, MassMutual România, Automatic Data Processing (ADP) România, ACCESA, BearingPoint România, METRO.digital, Dell Technologies, Accenture, ABA - Work in Austria, Vodafone România, Grupul Enel, Societe Generale Global Service Centre (SG GSC), Elektrobit Automotive România, Huawei, Nokia, virtual7, msg Systems România, Hella România, TE Connectivity Sensor Solutions.

The Estée Lauder Companies și MassMutual România vor recruta în cadrul Angajatori de TOP Tehnologie

The Estée Lauder Companies, lider global în industria frumuseții, angajează pentru noul centru de tehnologie digitală din București, România. Tehnologia atinge practic fiecare parte a experienței consumatorilor în magazin și online, susține creșterea și agilitatea, prin alimentarea centrelor de producție și distribuție, eficientizând modul în care lucrează peste 48.000 de angajați la nivel global. Compania caută următoarea generație de inovatori, creatori și lideri de tehnologie care să se alăture echipei lor globale în creștere. Există roluri deschise disponibile pentru developers, solution architects, engineering leads, business, data analysts și multe altele. Industria frumuseții este interesantă, competitivă și dinamică, alimentată de tehnologie, iar ELC este dedicată promovării unui mediu în care angajații să poată prospera. Alătura-te echipei pentru a susține frumusețea împreună!

Jennifer Brant-Gargan, Vice President, Information Technology & Interim Bucharest Digital Technology - The Estée Lauder Companies
ADVERTISING

Anul acesta recrutăm pentru 250 de roluri interne, în principal în următoarele arii: software development, data science și engineering, DevOps, SecurityOps, și cloud engineering. Vom completa astfel echipa în continuă creștere existentă în Statele Unite. Rolurile sunt distribuite aproximativ in mod egal intre cele doua centre deschise in Bucuresti si in Cluj. Ne dorim sa crestem o echipa de oameni capabili si talentati pe care sa ii sustinem printr-o investitie pe termen lung in tehnologie si digitalizare continua. 

Mihaela Berechet, Head of HR, MassMutual România

Pe lângă o paletă largă de joburi disponibile la Angajatori de TOP Tehnologie participanții vor putea dispune gratuit de serviciile din Centrul de Resurse în Carieră

• Consultanță pentru dezvoltarea și îmbunătățirea CV-ului;

• Discuții live cu angajatorii;

• Consiliere în carieră pentru tineri și pentru cei care aleg să își schimbe jobul;

• Profesioniști HR care vor oferi informații și consiliere în carieră candidaților.

• Workshopuri tehnice 

• TechTalks 2021 – eveniment ce include conferințe tehnice dedicate pasionaților de tehnologie

Despre Catalyst Solutions 

Catalyst Solutions este o companie românească de consultanță în resurse umane, specializată în soluții de recrutare și employer branding. În cei 14 ani de experiență, Catalyst a devenit cunoscută pentru unele dintre cele mai mari proiecte și evenimente din domeniu, precum :

  • www.hipo.ro, singurul portal de carieră dedicat exclusiv candidaților cu studii superioare;
  • Angajatori de TOP, cel mai mare târg de carieră din România, care are loc online în Timișoara și la nivel Național pe www.hipo.ro;
  • DevTalks, eveniment care reunește profesioniști IT pasionați de Web, Java, Security, Big Data & Cloud, DevOps, Emerging Tech, Product Management, Digital Transformation, Mobile, QA&Testing și SAP 
  • Top Talents România Connected, program care identifică și premiază cei mai valoroși tineri români;
  • Studiul Cei mai doriți angajatori, cel mai cuprinzător instrument de pe piață, care măsoară gradul de atractivitate al brandurilor de angajatori, precum și așteptările pe care candidații le au de la aceștia.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇