Bolt se lansează și în Arad, fiind activ în toate marile orașe din vestul României

Bolt se lansează și în Arad, fiind activ în toate marile orașe din vestul României

Bolt lansează servicii de transport și în Arad, ajungând astfel în 12 orașe din țară.

Compania și-a dublat numărul de orașe în care e prezentă în mai puțin de 2 luni, conform unui comunicat remis joi SpotMedia.ro.

Adăugând și acest oraș în portofoliu, Bolt anunță că este activ de acum în toate marile orașe din vestul României.

”Arad este principala poartă de intrare în România și un centru de legătură foarte important cu restul Europei, dar și un oraș cu o dezvoltare remarcabilă în ultimii ani. Ni s-a părut firesc să lansăm principalul nostru serviciu, acela de transport la cerere, în Arad. (...) Odată cu lansările de la Arad și de la Oradea, Bolt este activ de acum în toate marile orașe din vestul României”, precizează Cristian Sălceanu, Country Manager Bolt România, citat în comunicat.

ADVERTISING

Tot ce au de făcut arădenii acum este să-și instaleze aplicația Bolt, pe care o pot descărca de pe Google Play sau App Store.

Prețul curselor Bolt din Arad începe de la 8 lei. Pe perioada lansării, pasagerii beneficiază de reduceri de până la 50 %.

”Atât pasagerii, cât și șoferii au obligația legală de a purta permanent masca de protecție. Bolt recomandă, de asemenea, șoferilor săi parteneri să dezinfecteze mașinile după fiecare călătorie, iar pasagerilor să respecte regulile de distanțare socială și de igienă conform reglementărilor în vigoare”, mai arată sursa citată.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Acum, Bolt este prezent în București, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Pitești, Ploiești, Timișoara, Oradea și Arad.

Citește și:

A. D.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇