Bolt se lansează și în Brașov

Bolt se lansează și în Brașov

Vești bune pentru brașoveni: serviciul de transport Bolt se extinde în Brașov.

Este al treilea oraș în care Bolt se extinde în mai puțin de o lună, conform unui comunicat remis marți SpotMedia.ro.

Lansarea în Brașov valorifică experiența pe care echipa a acumulat-o anul acesta în urma extinderii serviciilor noastre în mai multe orașe din țară. Am reușit să optimizăm și să accelerăm procesele de lucru, oferindu-le brașovenilor, în timp record, o variantă alternativă de transport rapid, sigur și economic. De asemenea, cei care ne vor fi șoferi parteneri vor putea beneficia de o nouă sursă de venit.

Cristian Sălceanu, Country Manager Bolt România

Tot ce au de făcut brașovenii pentru a accesa serviciile Bolt este să instaleze aplicația de ride-hailing Bolt.

Aceasta poate fi descărcată de pe Google Play sau App Store.

Nu este o alegere întâmplătoare, ne-am dorit să ajungem în centrul celei mai importante regiuni turistice din țară la timp pentru sărbătorile de iarnă. În plus, cu prezența din Brașov, vom putea facilita transportul dinspre și către Poiana Brașov, Predeal, Bran, Râșnov și alte destinații turistice din împrejurimi într-o perioadă în care numărul de turiști crește semnificativ.

Cristian Sălceanu

Potrivit sursei citate, o cursă pornește de la 7 lei, în funcție de categoria aleasă.

Bine de știut este că, pe perioada lansării, pasagerii beneficiază de reduceri de până la 50%, în limita a 7 lei.

”Atât pasagerii, cât și șoferul au obligația legală de a purta permanent masca de protecție. Bolt recomandă, de asemenea, șoferilor săi parteneri să dezinfecteze mașinile după fiecare călătorie, iar pasagerilor să respecte regulile de distanțare socială și de igienă conform legilor în vigoare și recomandărilor Organizației Mondiale a Sănătății”, se mai arată în comunicat.  

Citește și alte știri despre serviciul Bolt:

Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!