Bolt Food este disponibil în Cluj-Napoca

Bolt Food este disponibil în Cluj-Napoca

Bolt lansează serviciul de livrare mâncare Bolt Food în Cluj-Napoca.

Până azi, compania era prezentă cu serviciile de ride-hailing și de micromobilitate – închirierea de trotinete electrice, conform unui comunicat remis vineri redacţiei SpotMedia.ro.

Bolt precizează că livrarea este gratuită pe o rază de 4 km de la locul comenzii, iar în următoarea perioadă vor fi aplicate oferte speciale.

”Samsara, Big Belly, Nobori, Jax American Restaurant, Pablito, Stradale, Subway sunt doar câteva dintre numele restaurantelor partenere, iar lista va fi actualizată permanent în următoarele săptămâni și luni. De asemenea, zona de livrare va fi extinsă, în urma feedback-ului utilizatorilor și a comenzilor”, arată sursa citată.

ADVERTISING

Bolt se lansează și în Brașov

Andrei Manea, Country Manager Bolt Food România, spune că Bolt Food este acum prezent în două orașe importante din România.

”Lansăm serviciul Bolt Food și în Cluj-Napoca, fiind astfel deja prezenți în două dintre cele mai importante orașe din țară în mai puțin de 6 luni de la lansarea produsului. Gestionăm acest serviciu cu ajutorul unei echipe tinere, dinamice și foarte dedicate, care s-a consolidat rapid în plină pandemie.

Este prima lansare pe care o coordonez de când am preluat conducerea operațiunilor Bolt Food în România și a fost foarte important pentru noi și pentru mine personal să aducem în Cluj un serviciu eficient, rapid și simplu de folosit, atat pentru utilizatori, cât și pentru parteneri. Știm deja că livrarea de mâncare devine, treptat, un serviciu de necesitate în marile centre urbane, motiv pentru care vom continua strategia de expansiune în mai multe orașe pe parcursul anului 2021”, a afirmat Manea, citat în comunicat. 

ADVERTISING

Așadar, tot ce le rămâne de făcut doritorilor este să descarce aplicația Bolt Food din App Store sau Google Play

În aplicație, utilizatorii poate vedea restaurantele disponibile și meniurile acestora.

”Înainte de a confirma comanda, aplicația va afișa prețul și timpul estimat de livrare, iar pentru a plăti comanda, utilizatorul trebuie să introducă datele cardului bancar în aplicație.

Toate livrările Bolt Food implică o interacțiune minimă între oameni. Astfel, utilizatorul poate indica în aplicație locul unde curierul va lăsa comanda”, se mai arată în comunicat.

ADVERTISING

Citește și alte știri despre serviciul Bolt:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇