Critici pentru noul model Volkswagen: "Interiorul parcă e de la Dacia"

Critici pentru noul model Volkswagen: "Interiorul parcă e de la Dacia"

Șeful Volkswagen, Herbert Diess, a plecat într-o excursie cu noul model al constructorului german, ID.3, dar a fost criticat puternic, iar oamenii s-au plâns că interiorul arată precum unul de la o Dacia.

Herbert Diess a mers în excursie din Germania la Lake Garda cu modelul Volkswagen ID.3, full electric. Distanța de la Munchen până aici este de 390 de kilometri, iar Diess a dorit să le arate oamenilor că poți merge în vacanță și cu o mașină electrică.

El și-a ținut urmăritorii la curent prin mesaje publicate pe Twitter, prin care a lăudat în mod constant noul ID.3.

ADVERTISING

Totuși, potrivit 24auto.de, oamenii l-au criticat puternic și pe el, dar și modelul ID.3, comparând interiorul cu unul de la Dacia.

"Interiorul este atât de ieftin încât spui că pare de la Dacia. Înfricoșător", a fost unul dintre mesajele primite de Diess.

Screenshot_4-16
Foto: Volkswagen

Criticile au fost atât de puternice încât cei de la Volkswagen au trebuit să intervină printr-un comunicat de presă. În acesta, ei susțineau, de fapt, că feedback-ul a fost unul pozitiv.

"Herbert Diess a decis să meargă în vacanță cu ID.3 pentru a avea o imagine completă asupra mașinii. A fost ceva pozitiv. Pentru mulți, o excursie la Lake Garda este o rută tipică de vacanță. Suntem încântați de energia pozitivă de pe rețelele de socializare", a transmis Volkswagen.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Volkswagen ID.3 are o autonomie declarată de până la 420 de kilometri, iar în echiparea standard vine cu stopuri LED, jante de oțel de 18 inch, limitator de viteză, faruri LED, We Connect și Park Distance Control.

Prețul din România este de aproximativ 38 de mii de euro.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile de auto de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇