Mihai Șora: Rotocolul cu ”VOTAT“ stă cocoțat cu susul în jos, ceea ce nu poate fi decât un semn bun

Mihai Șora: Rotocolul cu ”VOTAT“ stă cocoțat cu susul în jos, ceea ce nu poate fi decât un semn bun

Filosoful Mihai Șora, în vârstă de 104 ani, a votat la alegerile parlamentare care se desfășoară astăzi.

El îi îndeamnă pe alegători să își facă această ”bucurie-datorie” acum, amintind de protestele de la începutul anului 2017.

”Dragi prieteni, constat că, de data aceasta, rotocolul cu „VOTAT“ stă cocoțat cu susul în jos, făcând notă discordantă printre toate celelalte. Ceea ce nu poate fi decât un semn bun, dacă ne gândim cum au mers lucrurile în țara noastră până astăzi.

Răcit-cobză sau cu un picior scrântit (#metoo), pe bicicletă ori patine cu rotile, în zori de zi ori la amiază, dacă ai 18 ani sau 100+, mergi la vot, om bun. Fă-ți această bucurie-datorie acum, ca să nu ai a ieși pe străzi, în toiul iernii, să protestezi împotriva nelegiuirilor unor politicieni pe care nu i-ai ales tu”, a scris Șora pe contul său de Facebook.

ADVERTISING

Mihai Şora: …un pas mic în afara casei, un salt uriaș pentru o țară-ntreagă

De asemenea, el a publicat o poză (foto articol) cu spatele buletinului său, unde se vede că autocolantul cu mențiunea ”VOTAT” a fost pus invers față de celelalte.

Dragi prieteni, constat că, de data aceasta, rotocolul cu „VOTAT“ stă cocoțat cu susul în jos, făcând notă discordantă...

Posted by Mihai ȘORA on Sunday, December 6, 2020

Românii sunt așteptați azi la urne pentru a-și alege noii senatori și deputați, cei care le vor reprezenta interesele în Parlament pentru următorii 4 ani.

Românii care au domiciliul sau reședința în străinătate votează deja de sâmbătă, pentru că în diaspora secţiile sunt deschise două zile.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Iată și prezența la vot

În această seară dezbatem rezultatele alegerilor cu Ioana Ene Dogioiu și invitații săi. Urmăreşte SPOT LIVE!

Citește și:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇