Cioloş spune că merită să dăm câteva zeci de minute din viață pentru vot: Să fim cu sufletul împăcat în următorii 4 ani

Cioloş spune că merită să dăm câteva zeci de minute din viață pentru vot: Să fim cu sufletul împăcat în următorii 4 ani

Dacian Cioloş, copreşedinte USR PLUS, a spus, după ce a votat la alegerile parlamentare, că este momentul ca Parlamentul să se apropie de societate și că procesul ”durează doar câteva minute”, așa că ”merită să dăm câteva zeci de minute din viața noastră pentru ca în următorii 4 patru să fim cu sufletul împăcat”.

Fostul premier a votat în Zalău.

”Am votat pentru oameni noi în politică, oameni care nu își doresc hoția, oameni care merg în Parlament să construiască și nu merg pentru privilegii, privilegii care oricum trebuie date la o parte.

ADVERTISING

Este momentul să apropiem Parlamentul de societatea românească, să facem schimbările pe care le dorim. Asta e viziunea pentru care am votat”, a declarat Dacian Cioloș, după ce și-a exercitat acest drept.

Ciolos-la-vot
Foto: captură video Digi24

Liderul PLUS a apreciat că procesul durează puțin și a subliniat că merită ”să dăm câteva minute din viață”, pentru un viitor în care să avem ”sufletul împăcat”.

”Să fim cu sufletul împăcat”

”Durează 5 minute să votezi, poate cu totul 30-40 de minute, o oră. Cred că merită să dăm câteva zeci de minute din viața noastră pentru ca în următorii 4 ani să fim cu sufletul împăcat că ne-am adus contribuția la ceea ce urmează să se întâmple”, a completat Cioloș.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Și premierul Ludovic Orban a votat de dimineață. Iată ce a declarat după ce și-a exercitat acest drept - Orban: E o zi decisivă pentru România. Nu vă luați după cei care spun că e periculos să mergi la vot

Românii sunt așteptați azi la urne pentru a-și alege noii senatori și deputați, cei care le vor reprezenta interesele în Parlament pentru următorii 4 ani.

Românii care au domiciliul sau reședința în străinătate votează deja de sâmbătă, pentru că în diaspora secţiile sunt deschise două zile.

Urmărește LIVE cum se desfășoară procesul electoral în țară, cele mai importante momente și declarații

ADVERTISING

Iată și prezența la vot

În această seară dezbatem rezultatele alegerilor cu Ioana Ene Dogioiu și invitații săi. Urmăreşte SPOT LIVE!

Citește și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇