Alegeri decisive pentru România! Dezbatem rezultatele de duminică la SPOT LIVE cu Ioana Ene Dogioiu și invitații săi

Alegeri decisive pentru România! Dezbatem rezultatele de duminică la SPOT LIVE cu Ioana Ene Dogioiu și invitații săi

Duminică, 6 decembrie, de la ora 21:30, jurnalista Ioana Ene Dogioiu și invitații săi vor dezbate la cald, special pentru voi, rezultatele alegerilor parlamentare, la SPOT LIVE!

Alexandru Rafila, primul pe lista PSD la Camera Deputaților, Dan Barna, lider al Alianței USR-PLUS, politologul Andrei Țăranu, prodecanul Facultății de Științe Politice a SNSPA, sociologul Cristian Andrei și Ovidiu Voicu, director executiv al Centrului pentru Inovare Publică, au acceptat invitația noastră și vor comenta la SPOT LIVE rezultatele acestor alegeri decisive pentru România, în direct pentru audienţa SpotMedia.ro.

ADVERTISING

Vă invităm să ne urmăriți și să participați la dezbatere! Aveți ocazia să adresați întrebările care vă frământă și să aflați răspunsurile corecte, în cadrul emisiunii SPOT LIVE, care debutează exclusiv online într-un format de talk-show politic, în duminica alegerilor, la ora 21:30.

SPOT LIVE cu Ioana Ene Dogioiu și invitații ei

Reporterii noștri ne vor ține la curent pe tot parcursul zilei cu desfășurarea scrutinului, iar după aflarea rezultatelor ne vor aduce reacții în direct din mijlocul principalelor tabere politice.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Emilian Isăilă va transmite în direct de la sediul PNL, iar jurnalistul Gabriel Kolbay va intra LIVE în emisie de la sediul USR-PLUS.

Emisiunea specială SPOT LIVE dedicată alegerilor parlamentare va fi transmisă pe SpotMedia.ro, pagina de Facebook și canalul nostru de YouTube, pe care vă invităm să le urmăriți și să vă abonați gratuit la notificări ????, pentru a vă anunța când suntem în direct.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇