Orban: E o zi decisivă pentru România. Nu vă luați după cei care spun că e periculos să mergi la vot!

Orban: E o zi decisivă pentru România. Nu vă luați după cei care spun că e periculos să mergi la vot!

Premierul Ludovic Orban a declarat, după ce a votat la alegerile parlamentare, că este ”o zi decisivă” pentru România.

El a precizat că românii au astăzi ”puterea să decidă în ce direcție se va îndrepta România”.

”În primul rând, urez la mulți ani românilor care poartă numele sfântului Nicolae! Azi e o zi decisivă pentru evoluția României. Azi, românii au puterea să decidă în ce direcție se va îndrepta România.

Îi invit să-și exercite dreptul de vot și să participe la această decizie importantă pentru România. Eu mi-am exercitat acest drept și am votat pentru dezvoltarea României, am votat pentru o Românie dinamică, modernă, încrezătoare în forțele sale, o Românie care să fie respectată la nivel internațional.

ADVERTISING

Am votat pentru reforme substanțiale, am votat pentru o orientare euroatlantică clară a României, pentru un plan de dezvoltare care să permită saltul pe care România îl merită”, a declarat premierul Ludovic Orban, după ce a votat în localitatea carantinată Dobroeşti din judeţul Ilfov.

Orban a votat
Foto: Facebook/ Partidul Naţional Liberal

Sunt respectate regulile sanitare

Prim-ministrul a dat asigurări că procesul electoral se desfășoară fără probleme, iar regulile sanitare, impuse în contextul pandemiei, sunt respectate.

ADVERTISING

”Îi asigur pe români că măsurile de protecție instituite sunt respectate și nu există risc de contaminare dacă aceste reguli sunt respectate. Ca atare, nu vă luați după cei care vă spun că e periculos să mergi la vot. Mergeți la vot și folosiți-vă această putere!”, a mai îndemnat șeful liberalilor.

Românii sunt așteptați azi la urne pentru a-și alege noii senatori și deputați, cei care le vor reprezenta interesele în Parlament pentru următorii 4 ani.

Românii care au domiciliul sau reședința în străinătate votează deja de sâmbătă, pentru că în diaspora secţiile sunt deschise două zile.

ADVERTISING

Urmărește LIVE cum se desfășoară procesul electoral în țară, cele mai importante momente și declarații

Iată și prezența la vot

În această seară dezbatem rezultatele alegerilor cu Ioana Ene Dogioiu și invitații săi. Urmăreşte SPOT LIVE!

Citește și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇