Două secții de votare din Sectorul 3 au fost închise: Un deces şi un caz de Covid

Două secții de votare din Sectorul 3 au fost închise: Un deces şi un caz de Covid

O secţie de votare din Sectorul 3 al Capitalei a fost închisă, după ce s-a aflat că două persoane sunt infectate cu coronavirus.

Un membru al comisiei a aflat chiar astăzi că este bolnav de COVID-19, a declarat un alt membru la Digi24.

A doua persoană infectată este fiica bărbatului care a primit astăzi rezultatul pozitiv, care se afla în secție, dar nu este membru al comisiei.

Secția de votare a fost închisă timp de o oră, pentru dezinfectare. Acum, procesul electoral a fost reluat, conform sursei citate.

ADVERTISING

Este vorba despre Secția 551 organizată la Școala Gimnazială nr. 112, din Sectorul 3.

De asemenea, o a doua secție de votare din București, tot din Sectorul 3, a fost închisă, după ce un alegător a murit în incinta acesteia. Este vorba despre secţia 643 din şcoala 47, potrivit B1 Tv.

Momentan, nu există informaţii cu privire la identitatea persoanei decedate.

Purtătorul de cuvânt al Biroului Electoral de Circumscripţie al Municipiului Bucureşti nr. 42, Mariana Stancu-Ţipişcă, a precizat pentru Agerpres că s-a sunat la 112, urmând ca Serviciul Omoruri să efectueze cercetarea în cauză.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

UPDATE 14:35 Stancu-Ţipişcă a declarat, tot pentru Agerpres, că procesul de votare s-a reluat la Secţia nr. 643 din Capitală, unde fusese întreruptă după ce o persoană care s-a prezentat la urne a decedat.

Ea a precizat că procesul de votare a fost întrerupt circa două ore şi jumătate.

Românii sunt așteptați azi la urne pentru a-și alege noii senatori și deputați, cei care le vor reprezenta interesele în Parlament pentru următorii 4 ani.

Românii care au domiciliul sau reședința în străinătate votează deja de sâmbătă, pentru că în diaspora secţiile sunt deschise două zile.

ADVERTISING

Iată și prezența la vot

În această seară dezbatem rezultatele alegerilor cu Ioana Ene Dogioiu și invitații săi. Urmăreşte SPOT LIVE!

Citește și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇