Gabriel Oprea candidează ca independent pentru un mandat de deputat, că aşa i-au cerut "mii de patrioţi"

Gabriel Oprea candidează ca independent pentru un mandat de deputat, că aşa i-au cerut "mii de patrioţi"

Generalul Gabriel Oprea candidează ca independent la alegerile parlamentare din 6 decembrie, pentru un mandat de deputat în Bucureşti.

Potrivit unui comunicat al Uniunii Militarilor şi Poliţiştilor „Mihai Viteazul” (UMPMV), al cărei preşedinte este Gabriel Oprea, „decizia vine ca urmare a zecilor de mii de mesaje primite de la patrioţi romani, de la militari şi poliţişti din toată ţara, în care aceştia îi solicită fostului vicepremier să candideze pentru a le apăra drepturile, din nou, din Parlament”.

ADVERTISING

Alegeri 2020: traseiști, sindicaliști, oamenii baronilor, medici-locomotivă

"Gabriel Oprea a iniţiat Legea nr. 223/2015 privind pensiile militare de stat, lege benefică pentru întregul sistem de securitate naţională, lege (...) modificată ulterior, din păcate, în detrimentul pensionarilor militari. Gabriel Oprea a modificat statutul soldaţilor şi gradaţilor voluntari. (...)

UMPMV salută decizia şi susţine această candidatură, având convingerea că din Parlament, Gabriel Oprea va continua proiectele iniţiate, va iniţia proiecte noi şi va fi din nou un sprijin real şi activ pentru toţi lucrătorii din domeniul apărare, ordine publică şi siguranţă naţională", se arată în comunicatul UMPMV.

ADVERTISING

Gabriel Oprea a fost prefectul Capitalei în perioada 2002 - 2003, senator şi deputat. A ocupat, de asemenea, funcţiile de ministru al Administraţiei Publice, ministru al Apărării Naţionale, ministru al Afacerilor Interne, vicepremier pentru securitate naţională şi prim-ministru interimar. 

Citeşte articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇