Twitter i-a blocat iar contul lui Trump. Ce a făcut de data aceasta președintele american

Twitter i-a blocat iar contul lui Trump. Ce a făcut de data aceasta președintele american

Twitter a anunţat că a blocat, luni, contul preşedintelui american, Donald Trump, din cauză că acesta a încălcat politica companiei şi a difuzat adresa de e-mail a unui ziarist de la New York Post.

Contul preşedintelui a fost blocat până când postarea a fost eliminată, a confirmat gigantul social media marţi pentru Daily News, relatează dpa.

Politica de confidenţialitate a Twitter stipulează că utilizatorii nu sunt autorizaţi să posteze informaţii private ale altor persoane fără consimţământul acestora.

ADVERTISING

Casa Albă nu a comentat

Casa Albă nu a răspuns imediat la o solicitare de a comenta pe seama acestei decizii a Twitter.

Un tweet de pe contul preşedintelui american @realDonaldTrump postat luni este acoperit cu mesajul: 'Acest tweet nu mai este disponibil deoarece a încălcat regulile Twitter'.

În următorul său tweet la 18:23 luni, vizibil, Trump a declarat: "Vom reveni pe traseul de campanie în curând!!! Ştirile false arată doar sondaje false".

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Preşedintele Trump continuă să utilizeze această platformă de social media preferată de el la care a recurs pe timpul pandemiei, exprimându-şi opiniile despre COVID-19. După infectarea cu SARS-CoV-2, Donald Trump a stat trei zile la spitalul militar Walter Reed de la periferia capitalei Washington, revenind luni la Casa Albă.

Twitter a ascuns, de asemenea, şi o postare a lui Donald Trump, marţi dimineaţă, în care acesta afirma că gripa sezonieră are o incidenţă de mortalitate mare mare în rândul populaţiei decât COVID-19.

ADVERTISING

Aplicaţia a declarat că tweet-ul respectiv a încălcat regulile de dezinformare, iar mesajul a rămas în cronologia lui Trump în spatele unei note de avertizare.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇