Kievul prezintă călăreții ruși care au adus apocalipsa sângeroasă (Video)

Kievul prezintă călăreții ruși care au adus apocalipsa sângeroasă (Video)

Au trecut cinci luni de când Vladimir Putin a ieșit în fața națiunii, anunțând startul operațiunii de „denazificare și demilitarizare” a Ucrainei, în timp ce primii soldați treceau granița.

Pentru a marca momentul, Mihailo Podoliak, consilierul președintelui Volodimir Zelenski, a publicat pe Twitter un filmuleț impresionant, în care prezintă distrugerile provocate de ruși de la începutul invaziei. Sunt imagini cutremurătoare, pe care este greu să le privești fără a simți durere și suferință.

Sunt prezentate, printre altele, bombardarea mall-ului din Kremenciuk, a gării din Kramatorsk sau a teatrului din Mariupol, dar și jucării însângerate sau cadavre ale copiilor uciși în atacurile invadatorilor.

ADVERTISING

„150 de zile de război. 4 călăreți ruși ai apocalipsei sângeroase: o rachetă a lovit un cartier liniștit, un mic oraș ucrainean a fost șters de pe hartă, bombardamente zilnice și un tată care își ține de mână fiul de 13 ani care a fost ucis. Vom rezista. Vom câștiga. Nu vom uita niciodată”, a scris Podoliak pe Twitter.

Ziua 152: Rușii acuză un complot împotriva aviației și pregătesc referendumuri de alipire

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇