Ce scrie presa americană despre Simona Halep înaintea revenirii: "În caz că ați uitat"

Ce scrie presa americană despre Simona Halep înaintea revenirii: "În caz că ați uitat"

Presa americană face o trecere în revistă a evoluției Simonei Halep din acest an, înaintea revenirii pe teren, în turneul de la Praga.

Cea mai importantă publicație de tenis din lume, Tennis Magazine, comentează în stil propriu parcursul Simonei Halep din 2020. „În caz că ați uitat”, titrează americanii.

"După un ușor sughiț la începutul lui 2020, cu o înfrângere în turul 2 de la Adelaide în fața Arynei Sabalenka, dubla campioană de Grand Slam s-a arătat pregătită să își treacă în palmares trofeul de la Australian Open. În cele din urmă, ea a fost la două victorii distanță, pierzând în fața lui Garbine Muguruza în semifinale, dar apoi a revenit pentru a câștiga singurul turneu jucat de atunci, la Dubai", a scris sursa citată.

ADVERTISING

Citește și: Simona Halep dezvăluie pentru SpotMedia.ro ce i-a spus Darren Cahill despre participarea la US Open

În ce privește viitorul Simonei, americanii amintesc că Simona nu s-a descurcat prea bine la US Open, competiție la care este înscrisă pe tabloul oficial.

"A îndurat ceva bătălii recente la US Open, fiind învinsă în primul sau al doilea tur în ultimii trei ani. Este singurul turneu major la care nu a jucat o finală, deși are o semifinală în 2015. Roland Garros este cel mai bun Grand Slam pentru ea, cu un titlu și alte două finale", a mai scris sursa citată.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Revenirea Simonei Halep în circuit se va produce săptămâna viitoare, la Praga, în direct pe SpotMedia.ro.

SpotMedia.ro e sursa numărul 1 de informații despre Simona Halep! Citește și:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

SpotMedia.ro e una dintre cele două instituții media din România acreditate de WTA pentru turneul de la Praga. Rămâneți alături de noi pentru detalii despre campioana noastră!


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!