După ce Dăncilă a ajuns consilier la BNR, soțul ei a fost angajat la Transgaz

După ce Dăncilă a ajuns consilier la BNR, soțul ei a fost angajat la Transgaz

Cristinel Dăncilă, soțul fostului premier Viorica Dăncilă, a fost angajat consilier la compania cu capital majoritar de stat Transgaz.

Vestea vine după ce marți am aflat că Viorica Dăncilă însăşi a fost numită consilier de strategie la BNR.

Ion Sterian, directorul general al Transgaz, a precizat pentru Economedia că Cristinel Dăncilă a fost angajat în urma unui ”examen”.

”Este inginer petrolist și avem nevoie de expertiză tehnică. La această etapă a trecut concursul pentru consilier, dar vreau să îl folosim în domeniul său de activitate. Angajarea sa nu are nici o legătură cu doamna Viorica Dăncilă”, a susţinut Ion Sterian.

ADVERTISING

În luna aprilie, Cristinel Dăncilă a plecat din funcția de director de la OMV Petrom Argeş, după 12 ani în managementul companiei.

El a ocupat poziţia de director Asset Producţie al divizei Exploatare şi Producţie, conform sursata.ro.

Dăncilă a preluat funcţia de conducere în 2009. El a manageriat operaţiunile de extracţie a produselor petroliere ale companiei pe teritoriile judeţelelor Argeş, Dolj, Olt, Gorj şi Teleorman. La acel moment, soțul fostului premier spunea că se duce ”undeva foarte bine”.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

”Merg într-o altă funcţie, mă duc undeva foarte bine, plec într-un mod foarte elegant. Brandul Dăncilă în Petrom este acelaşi, am muncit cinstit şi corect de peste 36 de ani. O să fie bine şi acolo unde plec, eu am o experienţă de 36 de ani în industrie”, a declarat, în aprilie, Cristinel Dăncilă.

Citește mai multe despre reacțiile care au apărut după numirea ex-premierului la BNR:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇