Darren Cahill dezvăluie cine e omul care a schimbat-o complet pe Simona Halep

Darren Cahill dezvăluie cine e omul care a schimbat-o complet pe Simona Halep

Antrenorul Simonei Halep, Darren Cahill, a vorbit despre provocările prin care a trecut sportiva noastră pentru a reuși să devină campioană de Grand Slam.

Darren a dezvăluit că Simona a fost nevoită să își schimbe complet mentalitatea, iar persoana care a ajutat-o a fost psihologul sportiv Alexis Castorri.

"Încrederea Simonei nu am câștigat-o direct, ci în ani. Una dintre marile probleme pe care le-a avea încă de când era tânără era să o ia pe calea ei, își vărsa frustrarea pe teren, lăsa meciurile să-i scape printre degete, meciuri pe care nu trebuia să le piardă. Am început să îi câștig încrederea, dar și eu eram o parte din problemă. I-am și spus uneori că poate nu eu o ajut, am făcut și un pas în spate.

ADVERTISING

A fost ceva pozitiv pentru ea, și-a dat seama de anumite lucruri, a cerut inclusiv ajutorul unui psiholog sportiv. Alexis a fost grozavă pentru Simona, ea l-a ajutat și pe Lendl. Pentru Simona, Alexis a fost ceva de-a dreptul minunat, a ajutat-o să se schimbe. Simona e foarte deschisă să devină o jucătoare și o persoană mai bună", a spus Darren Cahill la Dwayne's World.

De asemenea, Darren și-a adus aminte și de începuturile relației sale cu Simona.

"Trebuie să cunoști jucătorul, să îi câștigi încrederea, să-i vinzi povestea ta, să-i arăți ce vrei să îmbunătățești, să-i arăți planul. Toți antrenorii încearcă să devină mai buni, învățăm de peste tot, inclusiv din cricket sau fotbal australian", a mai spus Darren.

ADVERTISING

Alexis Castorri este considerată cel mai bun psiholog sportiv din lume și ședințele făcute cu Ivan Lendl l-au ajutat pe acesta să ajungă pe primul loc în clasamentul ATP.

De altfel, Ivan Lendl a dezvăluit ulterior în cartea sa că exercițiile personalizate realizate de Castorri l-au ajutat enorm.

SpotMedia.ro e sursa numărul 1 de informații despre Simona Halep! Citește și:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!