Horia Tecău dezvăluie arma nevăzută a Simonei Halep: "Se vorbește prea puțin despre ea"

Horia Tecău dezvăluie arma nevăzută a Simonei Halep: "Se vorbește prea puțin despre ea"

Tenismenul Horia Tecău a vorbit despre Simona Halep și spune că sportiva noastră are o armă „nevăzută” despre care se discută prea puțin.

Tecău spune că Simona nu excelează doar prin jocul de tenis, ci și prin puterea mentală, capitol la care a făcut mari progrese în ultimii ani.

"Puterea mentală a Simonei, de care nu se vorbește atât de mult, e impresionantă. Lumea vorbește despre renunțarea Simonei, că a abandonat meciul, dar Simona câștigă foarte multe meciuri mental, depunând un efort pe teren, fiind în punct.

ADVERTISING

Joacă bine, dar și mental e deasupra rivalelor din punctul acesta de vedere. E o mare armă de care se vorbește prea puțin. Știu că ea lucrează foarte mult să îmbunătățească acest aspect", a spus Horia Tecău la emisiunea Așii Tenisului de la Digi Sport.

Horia Tecău și Simona Halep plănuiesc să joace împreună la Jocurile Olimpice din 2021.

Chiar dacă Horia a anunțat că va disputa mai puține turnee anul următor, el spune că planul de a juca împreună cu Simona nu este în pericol.

El se va concentra astfel doar pe turneele importante, din dorința de a fi în top 10, în așa fel încât să fie eligibil pentru a participa la Jocurile Olimpice.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

SpotMedia.ro e sursa numărul 1 de informații despre Simona Halep! Citește și:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!