Medvedev vrea o bază de date cu dușmanii Rusiei: Tot ce se știe despre ei să fie public

Medvedev vrea o bază de date cu dușmanii Rusiei: Tot ce se știe despre ei să fie public

Fostul președinte și premier rus Dmitri Medvedev propune crearea unei baze cu informații despre dușmanii Rusiei. Iar datele să fie făcute publice.

Medvedev, actualmente vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, a făcut propunerea pe canalul său de Telegram. El a argumentat că politicienii occidentali au îndemnat în mod activ la atacarea teritoriului rus „folosind potențialul NATO”.

Potrivit lui Medvedev este necesară "pregătirea cu atenție" a respingerii acestor atacuri, dar Rusia trebuie, totodată, să se pregătească pentru răzbunare împotriva liderilor din Vest, pe care îi numește "ciudați occidentali", relatează Meduza.

ADVERTISING

Soluția lui Medvedev este crearea unei baze de date publice cu dușmanii Rusiei, în care să se regăsească datele personale ale celor vizați.

El a spus că sunt multe exemple în istorie "când revanșa a fost întârziată". El a dat ca exemple "acte de răzbunare" ale Uniunii Sovietice și Rusiei actuale împotriva "teroriștilor și trădătorilor", precum și acțiunile altor țări, inclusiv ale Statelor Unite.

"Principalul lucru aici este iminența. Nu este atât de important când vine exact momentul socotelii. Ceea ce contează este iminența sa. Ei bine, pentru ca fiecare creatură, indiferent de națiune, credință, cetățenie și poziție, care a comis o crimă împotriva țării noastre și a poporului nostru, sau orice ticăloșie, strigând pur și simplu: 'Ucideți civili în Kursk!', să știe că va veni (răzbunarea) pentru ei", a scris Medvedev.

ADVERTISING

"Și încă un lucru: trebuie să folosești arma cunoscută a inamicului. În ciuda mai multor probleme legale evidente, merită să luăm în considerare crearea unei baze de date publice a inamicilor noștri, arătând datele lor personale. În scopuri destul de practice", a continuat acesta.

El nu a precizat care este arma cunoscută a inamicului la care a făcut referire. Potrivit Meduza, ar putea fi vorba despre site-ul ucrainean Peacemaker. Acesta publică date despre oameni care, conform administratorilor săi, reprezintă o amenințare pentru securitatea Ucrainei.

ADVERTISING

Dmitri Medvedev obișnuiește să posteze pe rețelele de socializare afirmații dure la adresa Ucrainei și a aliaților acesteia. Încă din iunie 2022 el evocă periodic iminența unui război direct între Rusia și NATO și apropierea Apocalipsei nucleare.

În august anul trecut el a scris că Rusia are dreptul la război cu fiecare stat NATO. El a postat și un citat atribuit fostului președinte al URSS, Nikita Hrușciov: "Fie că vă place sau nu, istoria e de partea noastră. O să vă îngropăm."

T.D.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇