Donald Trump, după ce Taylor Swift a anunțat că o susține pe Kamala Harris: O urăsc!

Donald Trump, după ce Taylor Swift a anunțat că o susține pe Kamala Harris: O urăsc!

Fostul preşedinte Donald Trump a atacat-o duminică pe vedeta pop Taylor Swift, la mai puţin de o săptămână după ce cântăreaţa şi-a anunţat susţinerea pentru Kamala Harris.

„O urăsc pe Taylor Swift!”, a postat Trump scriind cu litere mari pe Truth Social, site-ul deţinut de Trump Media & Technology Group, relatează CNBC.

Swift şi-a anunţat susţinerea pentru Harris într-o postare pe Instagram, marţi, la scurt timp după dezbaterea prezidenţială dintre cei doi candidaţi ai principalelor partide.

„Cred că este un lider talentat, cu mână sigură şi cred că putem face mult mai multe în această ţară dacă suntem conduşi de calm şi nu de haos”, a scris Swift în postare.

ADVERTISING

Trump a distribuit anterior în social media imagini false generate de inteligenţa artificială care o arătau pe Swift şi pe fanii ei susţinându-l. Swift a citat aceste tipuri de imagini ca fiind motivul pentru care şi-a făcut publică susţinerea.

Campania Harris-Walz a răspuns duminică la postarea lui Trump printr-o declaraţie care conţinea numeroase referiri la muzica lui Swift.

ADVERTISING

„Săptămâna în care Donald Trump s-a plâns şi a emis teorii ale conspiraţiei i-a făcut pe alegătorii de pe ambele părţi ale culoarului să fie gata să uite că el există.

Poporul american vrea să iasă din pădurea haosului şi a diviziunii erei Trump, să lase în urmă spaţiul gol al promisiunilor încălcate ale lui Trump şi să înceapă din nou prin alegerea vicepreşedintelui Harris pentru a se asigura că viitorul american al oportunităţilor este de lungă durată”, a precizat purtătoarea de cuvânt a campaniei, Sarafina Chitika.

ADVERTISING

Nu este clar cât de mult impact vor avea susţinerile celebrităţilor asupra cursei prezidenţiale, chiar şi pentru figuri atât de populare precum Swift.

La aproximativ o zi după ce a susţinut-o pe Harris, postarea sa a atras mai mult de 300.000 de vizitatori pe Vote.gov, un site guvernamental care direcţionează utilizatorii către informaţii de vot specifice fiecărui stat.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇